AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkkeninspirasjon

Hvis du leter etter et nytt kjøkken, og mangler kjøkkeninspirasjon, kan AUBO hjelpe deg.

Ufattelige muligheter

I dag er alt tillatt i interiørdesignet. Ganske bokstavelig. Du kan blande nytt med gammelt, bruke farger, lage kontraster eller holde det hele i svart.

Mulighetene er mange og valget er ditt.

Finn mer inspirasjon her:

Kjøkkeninspirasjon i mange forskjellige stiler

AUBO tilbyr kjøkken i alle slags farger og stiler. Vi har et bredt utvalg med både håndtaksfrie modeller, malte modeller og modeller i heltre. Og så er det også de nye modellene med smussavvisende overflate.

Bestill AUBOs katalog

Vi hjelper deg med å ta en avgjørelse

Kataloger og hjemmesider er en uvurderlig kilde til kjøkkeninspirasjon når du velger et nytt kjøkken for de neste ti eller tjue årene. Bilder forteller mer enn tusen ord, og kan i den grad hjelpe deg med å finne ut nøyaktig hva du vil.

Få kjøkkeninspirasjonen din her på hjemmesiden og fra kjøkkenkatalogen vår, så vel som boligblader etc. Når du har samlet all kjøkkeninspirasjonen du trenger for å få noen ideer til hvordan kjøkkenet ditt skal se ut, ta kontakt med en av våre forhandlere. De hjelper deg med å sortere gjennom alle ideene dine, og sammen finner du hva den perfekte kjøkkenløsningen er for deg.

Få et gratis og uforpliktende tilbud

Vi ønsker et besøk fra deg i butikken.

Her kan vi vise deg masse kjøkkeninspirasjon, og vi kan ta en uforpliktende samtale om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi spesialister på kjøkken, og vi finner enkelt en løsning som passer deg.

Som en gratis tjeneste tilbyr AUBO forhandlere å foreta målinger, og deretter utarbeide 3D-tegninger og tilbud. Du kan også få en forhåndsvisning i virtual reality. Denne tjenesten er gratis og er helt uforpliktende.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss