AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Grått kjøkken

I hele Europa har det grå kjøkkenet lenge vært ettertraktet. Forståelig, siden et grått kjøkken er like så friskt som det hvite kjøkkenet og like så delikat som det svarte kjøkkenet. Kom innom

En varm farge

De fleste av våre kunder velger det hvite kjøkkenet når hjemmets hjerte skal oppgraderes. Men for flere og flere blir den hvite fargen for frisk og steril. Derfor er et ettertraktet alternativ det grå kjøkkenet som utstråler mer varme og kos enn det kalde hvite kjøkkenet. Trenden, som i mange år har pekt på både svart og hvitt som de store vinnerne i fargene til kjøkken, har gitt vei til dette hjertevarmende grå alternativet, som også kan ses som et godt kompromiss midt i midten.

Bestill AUBOs katalog

Mange muligheter

Et grått kjøkken finnes i mange stiler. Populær er for eksempel det grå landkjøkkenet, som kan kombineres med en benkeplate i heltre eller lys komposittstein. Hvis du vil ha et mer moderne uttrykk, kan en glatt grå dør brukes. Her tilbyr AUBO f.eks. det grå Napoli Festival Fenix kjøkkennet som ved hjelp av nanoteknologi er motstandsdyktig mot smuss og fettete fingre.

Mange av våre andre modeller kan også farges i vår TREND-fargepalett, som inneholder både lyse og mørke variasjoner av den grå fargen. Så AUBO gir deg mange muligheter til å få et grått kjøkken, i akkurat den stilen du vil ha.

Våre forhandlere vil gjerne ha besøk av deg i deres butikker. Her kan de finne et grått kjøkken, der passer akkurat for deg. Så kom innom din lokale forhandler til en gratis og uforpliktende snakk.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss