AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Terna

Terna

Trekjøkkenet,
tre komma null

Med de nye TERNA-frontene forener du det forlokkende ytre av ekte, håndsortert eikefiner med en bærekraftig kjerne av resirkulert trespon. Det optimale valget av materiale for deg som både ønsker et vakkert trekjøkken med optiske fingertappinger, men som ønsker å ta vare på naturen og lommeboken.

Ta en titt hos AUBO og opplev de mange kombinasjonsmulighetene med TERNA fronter i eikefiner.

Ekte eik. Bare tynnere

Som den første kjøkkenprodusenten i Danmark, har AUBO introdusert et prisvennlig alternativ til heltreskuffer med fingertrykte samlinger. Serien heter Terna, og er kjennetegnet ved at skuffedørene er kledd med tynnskåret finér av det fineste eiketre, og deretter mattlakkert.

De flotte fingertrykkene på Terna-dørene er skapt som et estetisk snekkeruttrykk ved å kombinere to forskjellige utskjæringer av eiketrefinér.

Flott å se på. Enkel å holde

Eiketrefinéren på Terna-dørene er overflatebehandlet med en matt lakk. Det er med på å understreke skuffedørenes eksklusive snekkeruttrykk. Samtidig gjør lakken det lett å holde dørene fri for fingeravtrykk og smuss.

Inviter naturen inn. Og la skogen stå

Med det vakre ytre av håndsorter eikefiner og en bærekraftig kjerne av resirkulert trespon får du et MILJØ- OG BUDSJETTVENNLIG VALG AV TRE.

En god kjøkkenmiks

Kjøkkentrenden går nå i retning av å mikse forskjellige materialer og farger for å skape nye, personlige uttrykk. Du kan derfor med ro kombinere dine Terna-skuffer i kjøkkenets underskap med høyskap, overskap, en kjøkkenøy eller enkelte underskap fra en annen AUBO-serie

Stor designfrihet

En finérkledd sponplate gir det nøyaktig samme naturlige uttrykket og individualiteten som et tilsvarende produkt i heltre. Du får flere muligheter for design og innredning av dine undermoduler i kjøkkenet. Terna-serien har to skuffedører i en modul hvor du oppnår et rolig og harmonisk uttrykk.

Kjøkkenkonsulentene hos din lokale AUBO-forhandler kan fortelle deg mye mer om de designmessige mulighetene med Terna.

Merk
AUBOs modell TERNA er et unikt produkt, fremstilt med god håndverksmessig utførelse av ulike naturmaterialer.

Alle naturmaterialer er unike, så på modell TERNA oppleves det med en variasjon i farger samt i plasseringen av de innsatte finerbitene.

Disse variasjonene bør sees på som en naturlig del av TERNA-produktet og kan derfor ikke danne grunnlag for reklamasjoner.

Du kan også få Terna i baderomsinnredning

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

Finn forhandler

Terna kommer i 1 farge

Denne modellen kommer kun i 1 farge

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Terna-dørene er fremstilt av sponplater kledd med eiketrefinér på alle flater og med kanter i heltre-eik. På døren er det skapt et fingertrykt uttrykk på sidene ved å legge inn finérstykker i endetre-finér. Terna-dørene er til sist overflatebehandlet med en matt lakk.
Teknikken å skjære og legge finér sammen kalles intarsia, og teknikken er brukt til kunst og utsmykning helt siden renessansen.

Merk:
AUBOs modell TERNA er et unikt produkt, fremstilt med god håndverksmessig utførelse av ulike naturmaterialer.

Alle naturmaterialer er unike, så på modell TERNA oppleves det med en variasjon i farger samt i plasseringen av de innsatte finerbitene.

Disse variasjonene bør sees på som en naturlig del av TERNA-produktet og kan derfor ikke danne grunnlag for reklamasjoner.

Rengjøring og vedlikehold

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut og lunkent vann tilsatt litt oppvaskmiddel. Rengjør alltid i finérens fiberretning på finerte fronter. Bruk ikke såpespon og grønnsåpe på de malte dører. Bruk ikke løsemidler til rengjøring av malte eller lakkerte dører. Ettertørking av dører og håndtak må gjøres med en ren mikrofiberklut. Ytterligere informasjon om lakkerte overflater: Høykvalitets lakk oppnår full stabilitet etter fullstendig herding. Unngå derfor i løpet av de første 4 ukene: kontakt med vann, alkohol, materialer som kan gi riper, osv. I denne perioden må den lakkerte overflaten bare tørkes støv av med en myk, lofri klut. Ikke gni på overflaten, det vil gjøre matte lakker skinnende og samtidig gjøre lakken statisk ladet, noe som tiltrekker enda mer støv. Etter omkring 4 uker, kan vanlig overflaterengjøring gjøres med en fuktig klut.

Terna

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss