Black Oak

Black Oak

Sort er fremdeles
det nye sort

Et sort kjøkken krever mot. Derfor velges Black Oak også først og fremst av kjøkkenkunder som vet at sorte elementer viser mindre og gir kjøkkenet et ganske spesielt preg.

Med et uttrykk som oser av overskudd, stil og eleganse. Og som møter enhver bekymring om fettete fingre på sorte flater med et selvbevisst trekk på skuldrene. Med Black Oak får du elementer i sortbeiset og -lakkert finer som lar varmen fra treets årringer nå helt ut i rommet. Black Oak er derfor en perfekt kompanjong til Oak Line Blacks spiledører i med heltrestaver.

DETALJER OM BLACK OAK

Black Oak bringer kontrastene inn i hjemmet. Visst er dørene laget av sortbeiset eikefiner, men hvis du kombinerer dem med spiledørene fra Oak Line Black med sine heltrestaver, kan du lage et nesten magisk spill mellom lys og skygge.

Finn forhandler

Black Oak kommer i 1 farge

Denne modellen kommer kun i 1 farge

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Black Oak døren består av en 18 mm sponplate, begge sider er i sort beiset eikfinér, som er lakert. Døren har trestruktur med vannrett årestruktur.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Black Oak

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss