AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Dansk kjøkken

Gjennom årenes gang har det danske kjøkkenet forandret både stil og utseende. Tiden da travle husmødre sto alene på et lite kjøkken, er forbi. Kjøkkenet har vokst og har blitt integrert med andre oppholdsrom. Nå er det danske kjøkkenet like mye et sosialt rom som et arbeidsrom.

Sikkerhet og jysk stabilitet

Det danske kjøkkenet kan kjøpes hos AUBO Kjøkken og Bad. Ikke bare selger vi danske kjøkken, men vi er også en av de siste kjøkkenprodusentene på markedet som fortsatt kan kalle seg 100 % danskeid. Så hvis du er på jakt etter et dansk kjøkken, kan vi hjelpe deg.

AUBO er et godt sted å jobbe

AUBO Kjøkken og Bad ble grunnlagt i 1985 i Aulum i Vestjylland, der vi fortsatt holder til. AUBO er hovedsakelig familieeid, og grunnleggeren Jens B. Bertelsen er fortsatt en del av virksomheten. Selv om AUBO er en relativt liten virksomhet, har vi et stort omdømme.

Vi setter troverdighet høyt og har god plass til forskjeller. Derfor har AUBO også ansatt fleksijobbere, fordi vi rett og slett har overskuddet og lysten til å være der for personer som sliter.

AUBO tilbyr danske kjøkken i mange varianter

Hos AUBO Kjøkken og Bad tilbyr vi mange forskjellige kjøkken. Enten du vil ha et minimalistisk hvitt kjøkken, et landlig kjøkken eller et kjøkken som ligger et sted mellom disse stilmessig – så har AUBO et kjøkken til deg. Hos AUBO kan du velge mellom mange farger og materialer, slik at du kan få et helt eget, unikt dansk kjøkken.

Få et gratis og uforpliktende tilbud

Vi vil gjerne ha deg på besøk i butikken.

Her kan vi vise deg forskjellige danske kjøkkenmodeller, og vi kan ta en uforpliktende prat om ønskene og behovene dine.

Som en gratis tjeneste tilbyr AUBOs forhandlere seg å måle opp kjøkkenet ditt, lage 3D-tegninger og komme med et tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratistjenesten er helt uforpliktende.

Finn AUBO forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss