AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Oppbevaring på kjøkkenet

Hvis du noen gang har flyttet og dermed måttet pakke ned alle tingene du har i skuffer og skap, har du nok erfart hvor mange ting du faktisk har på kjøkkenet. Det er ikke småting. Faktisk er mange av tingene helt uunnværlige, i og med at det ofte er snakk om gryter, panner, ildfaste former og salatskåler.

Hvordan oppbevarer jeg kjøkkenredskapene best?

Når du vet hvor mange kjøkkenting og matvarer du skal oppbevare på kjøkkenet, vet du også at det er viktig at kjøkkenet har så gode oppbevaringsløsninger som mulig. Ellers kan du ende opp i en kamp mellom deg og kjøkkenet hver gang du skal finne et dørslag eller en sausepakke.

Hylleskap fra AUBO

AUBO har mange fantastiske oppbevaringsmuligheter til kjøkkenet ditt. Hvis du har ting du bruker lite, kan et vanlig hylleskap være veien å gå. Hylleskapet er ett av de billigste elementene vi tilbyr, da det ikke inneholder smarte detaljer. Til gjengjeld har du god plass til innhold i hylleskapene. Ulempen med hylleskapene er at du har dårlig oversikt over innholdet, i og med at du må flytte alt det forreste for å få tak i det som ligger bak. Derfor er hylleskapene best til å oppbevare f.eks. serviser i porselen, som kun brukes ved spesielle anledninger.

Underskap med uttrekksbare og trådkurver

Til tingene du bruker daglig, er det lurt å bruke skap med større funksjonalitet og bedre oversikt. AUBO tilbyr bl.a. skap med skuffer som er veldig greie for melposer, havregryn, linfrø og andre tørrvarer. Bare dra ut skuffen, så får du straks god oversikt over innholdet. Den samme funksjonen gjelder i gryteskap, hvor vi i stedet for skuffer bruker trådkurver. Disse gryteskapene er geniale til å oppbevare gryter, panner og kasseroller, og trådkurvene skrapes ikke opp av de harde kantene på grytene og pannene.

Oppbevaringsløsninger i hjørnene

Hjørner kan ofte by på problemer. Hvis du ikke har gode innretningselementer, kan du risikere å bare oppbevare luft i hjørnene – og det hjelper jo ingen. AUBO tilbyr mange funksjonelle hjørneløsninger, slik at du kan utnytte hele hjørnet. Her har vi både hjørneskap med hyller og løsninger som lar deg trekke ut skuffer eller trådkurver, slik at du i prinsippet får servert hele hyllens innhold ute i det fri der du har full oversikt og kan flytte innholdet slik du vil. Vi har også karuselløsninger som lar deg dreie trådkurver/skuffer rundt i hjørneskapet, og på den måte få tilgang til alt innholdet.

Vi anbefaler at du velger en hjørneløsning med hyller hvis du har en del oppbevaring som brukes sjelden, slik at det går greit å sette det bakerst i et slikt skap. Hjørneskapene er nemlig dype, og det kan være litt av et prosjekt å få tilgang til det bakerste innholdet.

Bestill AUBOs katalog

Høyskap er geniale til oppbevaringpå kjøkkenet

Et høyskap kun til oppbevaring er luksus som ikke alle har plass til. Men det finnes nesten ingen grense for hvor mye man får plass til i et høyskap, og med de smarte uttrekksløsningene fra AUBO slår du to fluer i en smekk, i og med at du har muligheten til å trekke alt innholdet ut av skapet og få full oversikt. Det sier seg selv at disse høyskapene med uttrekkbar oppbevaring er dyrere enn hvis du velger høyskap med hyller, men å kunne trekke innholdet ut utgjør en stor forskjell i hverdagen.

Flott tilbehør fra AUBO

I tillegg til elementer med gode oppbevaringsegenskaper tilbyr AUBO også masse flott tilbehør som kan brukes til god oppbevaring på kjøkkenet. Alt fra bestikkinnlegg til skuffedelere og tallerkenholdere, samt innlegg til vaskeskapet.

Hos AUBO er vi klare til å hjelpe

Er du på jakt etter et nytt kjøkken eller kanskje bare gode oppbevaringsmuligheter, vil vi gjerne hjelpe deg med å finne riktig løsning. Stikk innom den nærmeste AUBO-forhandleren og la deg inspirere av utstillingen av forskjellige muligheter. Hvis du vil være sikker på at vi har satt av godt med tid til deg, kan det være lurt å booke et møte her.

Vi tegner gjerne et uforpliktende innredningsforslag til deg og tilbyr deg så en virtuell «gåtur» på kjøkkenet – før du bestemmer deg for om du vil bestille. Vi ønsker deg velkommen til butikken.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss