AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Klassisk kjøkken

Et klassisk kjøkken i elegant stil. Hos AUBO har vi klassiske kjøkken som passer deg godt.

Klassisk betyr ikke gammeldags

Mange dansker har forelsket seg i klassiske kjøkken som får det til å føles som tiden nærmest står stille, og lar dem fordype seg i ren nostalgi.

Men et klassisk kjøkken betyr ikke et gammeldags kjøkken. Det klassiske designet går sammen med alle slags hvitevarer og smart tilbehør. Det klassiske kjøkkenet er en selvsikker vinner som ikke lar seg slå ut av nye moter og boligtrender.

AUBO tilbyr klassiske kjøkken i mange varianter

Hos AUBO Kjøkken og Bad tilbyr vi mange forskjellige klassiske kjøkken. Vi har forskjellige kjøkkenmodeller som er egnet til klassiske kjøkken, og mange av modellene kommer i forskjellige TREND-farger, slik at du kan gi det klassiske kjøkkenet en egen personlighet.

Bestill AUBOs katalog

Få et gratis & uforpliktende tilbud

Vi vil gjerne ha deg på besøk i butikken.

Her kan vi vise deg forskjellige modellene innenfor klassiske kjøkken, og vi kan ta en uforpliktende prat om ønskene og behovene dine.

Som en gratis tjeneste tilbyr AUBOs forhandlere seg å måle opp kjøkkenet ditt, lage 3D-tegninger og komme med et tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratistjenesten er helt uforpliktende.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss