AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Eksklusive kjøkken

Hvis du er på jakt etter et eksklusivt kjøkken i høy kvalitet og flott design, så kan AUBO hjelpe deg.

AUBO stiller skyhøye krav til kvaliteten

Hos AUBO er vi stolte over å kunne stå for det vi sender til kundene våre, og derfor samarbeider vi også konsekvent kun med de beste vesteuropeiske leverandørene.

Eksklusive kjøkken i forskjellige stilarter

AUBO har eksklusive kjøkken i forskjellige stilarter. Alt mellom rustikke, landlige kjøkken til minimalistiske hvite kjøkken. Uansett hvilken stil du ønsker deg, har AUBO et eksklusivt kjøkken som passer deg, smaken din og hjemmet ditt.

AUBO og miljøet

Hos AUBO har vi alltid kjempet for miljøet, og denne kampen har nå konkrete resultater. Som første danske kjøkkenfirma er vi nå klare til å levere kjøkken som etterlever verdens eldste ordning for miljømerking.

Les mer om Breeam

AUBOs eksklusive Oak Line kjøkken

Hos AUBO har vi en helt spesiell Oak Line-serie til deg som vil ha det lille ekstra.

Oak Line fremhever eiketreets fineste egenskaper i et design der form, materialer og funksjon møtes i en høyere enhet. Den unike overflatebehandlingen sikrer at treets flotte fargespill og årringer aldri falmer, mørkner eller gulner.

Vi sier det som det er: Oak Line er fullkommen.

Bestill AUBOs katalog

Få et gratis & uforpliktende tilbud

Vi vil gjerne ha deg på besøk i butikken.

Her kan vi vise deg forskjellige modellene innenfor klassiske kjøkken, og vi kan ta en uforpliktende prat om ønskene og behovene dine.

Som en gratis tjeneste tilbyr AUBOs forhandlere seg å måle opp kjøkkenet ditt, lage 3D-tegninger og komme med et tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratistjenesten er helt uforpliktende.

Finn Forhandler

 

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss