AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Billige kjøkken

Leter du etter et billig kjøkken? AUBO selger kjøkken i alle prisklasser, og vi har også et kjøkken som passer akkurat deg.

Spar på det dyre tilbehøret

Det er mange måter du kan holde prisen nede når du kjøper et nytt kjøkken. Du kan f.eks. fokusere på å bruke skap i stedet for skuffer, ettersom ting med skuffer er dyrere enn bare skap med hyller. Du kan også slippe noen av de dyre innmatene, så du velger igjen skap med hyller og ikke f.eks. kurver som til og med kommer ut når du åpner skapet. Kjøkkenet vil fremdeles være vakkert utenfra, men kun «basic» bak dørene, i stedet for å være fylt med luksuriøst tilbehør.

Velg en benkeplate i den billige enden

Prisen på benkeplaten utgjør en stor del av prisen på det samlede kjøkkenet, så hvis du velger noe rimelig her, som laminat, som i dag er tilgjengelig i de mest utrolige farger og mønstre, og samtidig er et vedlikeholdsfritt og solid materiale, kan du spare penger igjen på ditt nye kjøkken. Laminat tilbys i uante varianter, og du kan for eksempel også få dette materialet i forskjellige tre utseender eller i betongutseende, slik at du ikke trenger å ta et kompromiss på det designet du ønsker deg.

Priseksempler på nytt AUBO kjøkken

Få et gratis og uforpliktende tilbud

Det er viktig for deg å vite hva det nye drømmekjøkkenet ditt vil koste.

Derfor tilbyr alle AUBO-forhandlere å komme hjem til deg for å lage en undersøkelse, og deretter utarbeide 3D-tegninger og tilbud. Som noe nytt kan du også få en visning i virtual reality. Dette er både gratis og helt uforpliktende.

Det koster ingenting å spørre

Det koster ingenting å spørre hva et nytt billig kjøkken koster. Bare kontakt en av våre forhandlere. Du har også muligheten til å bestille et møte online, eller kontakte AUBO via chatfunksjonen.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss