Vist på billedet
Fronter: Unik Hvit Håndtak: Edge Sort Benkeplate: 20 mm laminat i farge SC-4878-VL fra Horn Vask: Franke Sirius i farge Carbon Black Blandebatteri: Quooker Fusion Square i farve Black Ventilator: Eico Andre hvitevarer: Miele
Kr. 35.617,- Ekskl. hvitevarer, blandebatteri og møbler

Hvor mye koster et nytt kjøkken?

Priseksempler på nytt kjøkken

AUBO har mange forskjellige kjøkkenmodeller i forskjellige kvaliteter og designs. Nedenfor kan du finne priseksempler på våre forskjellige kjøkkenmodeller.

* Alle viste priser er basert på det øverste  “Unik Hvit” kjøkkenbilde. Priserne er inkl. elementer, benkeplate, vask, sokkel, grep, avdekninger, tilpassninger og ekskl. hvitevarer, blandebatteri og møbler.

 

Black Oak

Pris: 54.041,-

Pris/md: 0,-

Stone Oak - Gladstone

Pris: 37.122,-

Pris/md: 0,-

Modena Hvit

Pris: 36.277,-

Pris/md: 0,-

Melinga Sort

Pris: 45.297,-

Pris/md: 0,-

Napoli Basic Eik

Pris: 42.115,-

Pris/md: 0,-

Napoli Festival ABS

Pris: 47.302,-

Pris/md: 0,-

Napoli Festival

Pris: 48.966,-

Pris/md: 0,-

Nordic Hvit

Pris: 38.340,-

Pris/md: 0,-

Sense Grå

Pris: 42.830,-

Pris/md: 0,-

Sense Sort

Pris: 42.830,-

Pris/md: 0,-

Siena Matt Hvit

Pris: 39.253,-

Pris/md: 0,-

Skagerak Hvit

Pris: 48.508,-

Pris/md: 0,-

Toscana Hvit

Pris: 37.609,-

Pris/md: 0,-

Trend Nordic

Pris: 57.126,-

Pris/md: 0,-

Trend Siena

Pris: 55.868,-

Pris/md: 0,-

Trend Skagerak

Pris: 65.730,-

Pris/md: 0,-

Trend Venezia

Pris: 49.068,-

Pris/md: 0,-

Trend Yellowstone

Pris: 54.345,-

Pris/md: 0,-

Unik Arktis Grå

Pris: 35.617,-

Pris/md: 0,-

Unik Onyx Grå

Pris: 35.617,-

Pris/md: 0,-

Venezia Hvit

Pris: 31.740,-

Pris/md: 0,-

Venezia Hvit-Sort

Pris: 32.270,-

Pris/md: 0,-

Venezia Matt Line

Pris: 33.914,-

Pris/md: 0,-

Venezia Napoli

Pris: 60.815,-

Pris/md: 0,-

Wave Hvit

Pris: 38.432,-

Pris/md: 0,-

Stone Oak - Yellowstone

Pris: 37.122,-

Pris/md: 0,-

Hvor stort er budsjettet ditt?

“Hvor dyrt er et kjøkken” er et spørsmål vi får hele tiden. Det er helt forståelig at prisen er det første man tenker på, for det er selvfølgelig viktig å få denne forventningsavstemning på plass før man setter gang med å kikke på nytt kjøkken.

Enkelte kunder synes det er frekt at noe av det første vi spør om er omtrentlig hvor mye de budsjetterer med å bruke på sitt nye kjøkken. Men vi gjør det for å yte best mulige service. Prisen er et viktig parameter for hvilken løsning som er den helt riktige for deg. AUBOs sortiment rommer etterhvert så mange muligheter at de fleste er takknemlige for å få utelukket noen og få litt bedre oversikt.

Når du handler med AUBO kan du regne med at kvaliteten er topp. Men både innen design, detaljer og ekstrautstyr kan vi tilføre forskjellige grader av luksus. Hvis vi begynner i den enden av skalaen som passer til budsjettet ditt, slipper vi en masse frustrasjon og forvirring.

AUBO har kjøkken i alle prisklasser

Alle rom er forskjellige. Noen har et stort hus, med plass til et stort kjøkken, og andre bor kanskje i leilighet, og har bare plass til noen få skap. Igjen er det stor prisforskjell på hvilke skap man velger. Et skap med bare én hylle og én dør ligger i den billige enden av skalaen, men velger du et element med 3 fullt uttrekkbare skuffer, er det selvfølgelig en høyere pris. Prisene på benkeplater varierer også mye. Der er laminat i den billige enden av skalaen og granitt, kompositt og corian i den dyre enden (les mer om AUBOs materialer her).

Prisen på kjøkkenet avhenger med andre ord kort og godt av de kravene du har til størrelse og materialer.

Få et uforpliktende tilbud på nettopp “ditt” nye kjøkken

Det som er viktig for deg, er hva ditt nye drømmekjøkken kommer til å koste. Derfor tilbyr alle AUBOs forhandlere å lage 3D-tegninger og pristilbud. Dette er både gratis og ganske uforpliktende.

Ønsker du en virkelig luksuriøs løsning, så klarer vi det. Foretrekker du en billigere løsning, så klarer vi det også. Med våre to produktmerker “AUBO Kjøkken og Bad” og “AUBO Xpress” klarer vi enhver utfordring uten å fire på kvaliteten. Ingenting er for stort, og ingenting er for smått, det er bare å ta kontakt med oss.

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss