AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Belysning på kjøkkenet

Å ha god belysning på kjøkkenet er like viktig som å ha forskjellige skap og skuffer. Belysningen betyr at du kan jobbe på kjøkkenet når som helst på døgnet, og samtidig kan du også skape hygge og atmosfære ved å bare gi rommet den rette typen belysning.

Hva er den riktige typen belysning?

Når du snakker om belysning for kjøkkenet, snakker du faktisk om tre forskjellige typer belysning. Det er både arbeidslyset, den koselige belysningen og den generelle belysningen. Faktisk er det en grunn til at belysningen av kjøkkenet må være en slik vitenskap. Det er uansett hvilken belysning du blir utsatt for.

Arbeidslyset er plassert slik at det lyser opp benkeplaten. Det er på bordet, du lager mat, skjærer og kutter, og det er selvsagt viktig at du har riktig lys når du må jobbe, slik at du kan fokusere på hva du gjør og ikke kutte deg selv i fingeren eller brenn på den varme potten. For å skape riktig arbeidslys kan pendler brukes fra taket eller flekkene som befinner seg nederst på skapene, slik at de lyser direkte på benken.

Hyggebelysningen kan være flere forskjellige ting. Det kan være vakre pendler for å lyse på spisebordet, hvor mange av de sosiale hendelsene i hjemmet finner sted. Pendler er tilgjengelig i et hav av vakre design, så de er ikke bare funksjonelle, men også smarte å se på. Det kan også være bordlamper i rommet, for å få atmosfæren hjemmekoselig og hyggelig. AUBO tilbyr også spotlights til displayskapene dine, slik at disse glassskapene er opplyst fra innsiden, og skaper en veldig fin atmosfære.

Den generelle belysningen belyser kjøkkenet fra taket på rommet. Det kan være spots eller pendler montert på loftet. Med riktig generell belysning kan du enkelt se alle hjørner og kroker i rommet, og det er også denne belysningen som avslører når gulvet trenger støvsuging og kjøkkendørene for vasking.

Husk at hvis du har valgt kjøkkendører i en mørk modell, kan det kreve ekstra belysning i rommet da de mørke kjøkkendørene stjeler litt lys. Omvendt, vær forsiktig så du ikke bruker blendende lyskilder, for eksempel hvis du har høyglanset kjøkkendører. Dette vil gi for mye lysrefleksjon, som i det lange løp ikke er behagelig å bo / jobbe i.

 

 

LED-belysning fra AUBO

Alle spots fra AUBO er i LED, som står for Light Emitting Diode. LED-belysning har mange fordeler. For det første gir LED-belysning ikke varme. For det andre bruker de bare minimal kraft, og sist men ikke minst, det er mye lengre levetid i LED-belysning. Alt dette betyr at LED-belysning er billigere i drift enn for eksempel. glødepærer.

Hvis du er den typen som elsker nattmat fra tid til annen, vil du kanskje ha et montert skuffelys på kjøkkenet ditt. Med skuffelys på kjøkkenet lyser hele skuffens innhold, slik at du får en god oversikt, uansett om rommet er opplyst eller ikke. Skuffelys er tilgjengelig i flere bredder, og slår på når skuffen åpnes og slår av når du lukker skuffen igjen.

Et siste belysningsprodukt for kjøkkenet fra AUBO er de såkalte LED-stripene. Disse stripene er 330 mm og kan plasseres hvor du tror det kan være funksjonelt eller gi designet et ekstra boost. Mange bruker det for eksempel. under bunnen av de nedre skapelementene for å skape et fint lys ned til gulvet. Andre bruker disse LED-stripene under bordplaten, hvor det skinner ned i bunnskapselementene. Det er mange muligheter med disse stripene, hvor nesten bare fantasien setter grensen.

 

Enten du trenger et helt nytt kjøkken eller bare leter etter en god løsning i kjøkkenbelysning, er vi klar med inspirasjon og råd, slik at du kan få en belysning på kjøkkenet du vil være fornøyd med.

 

Finn AUBO forhandler
Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss