AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Benkeplater i heltre

I mange år var det hvite, sterile kjøkkenet en bestselger, men man ser stadig mer en bevegelse mot det mer rustikke kjøkkenet med personlighet og varme. I den beste nordiske stilen inviteres naturen innom. For dette formålet er en benkeplate av tre et populært valg, og de forskjellige uttrykkene på treverket gir muligheter til å differensiere ens kjøkken avhengig av personlig stil. En benkeplate i tre kan være både stilig, men du kan også få benkeplater med hull og knotter eller med for eksempel grå olje, så det ser ut som et materiale som har vært på stranden i mange år.

Fordeler:
Med en benkeplate i tre får du en veldig spesiell varme og karakter på kjøkkenet ditt. Mulighetene er mange, med tanke på de mange tresortene og oljene som er tilgjengelige – for eksempel kan en tresort som eik være tilgjengelig i mange forskjellige farger. Også tykkelsen av platen varierer avhengig av hvor rustikt uttrykk du ønsker. Velger du en benkeplate i tre, kan det bli et livslangt bekjentskap. Selvfølgelig kan den bli utsatt for riper, flekker og annen slitasje, men en enkel sliping kan gjøre at benkeplaten fremstår som ny.

Ulemper:
En benkeplate i tre er holdbar, men når det er sagt, er det et av materialene som krever mest vedlikehold. Men det er en form for vedlikehold som selv de mest unhandy typen kan mestre. Benkeplaten skal bare ha olje et par ganger i året.Olje påføres, la stå i 10 minutter og tørkes deretter av. Så er det gjort. Prisen kan også være avgjørende for å velge en benkeplate i tre, men det avhenger virkelig mye av tresorten. Generelt sett er en benkeplate to eller tre ganger så dyr som for eksempel en benkeplate i laminat.

Rengjøring: Daglig rengjøring klares med en vridd klut. Tørk alltid opp væsker, slik at treverket ikke blir vått. Som utgangspunkt bør du ikke bruke oppvaskemiddel da det tørker ut træverket.

AUBO tilbyr massivtre i følgende varianter:

 Vil du høre mer om massivtresbenkeplater og se de mange forskjellige fargemuligheter, så kikk innom din lokale AUBO forhandler.

Materiale
Heltre
Pris
Middels
Pleie
Middels
Slitestyrke
Middels
Varme
Tåler ikke
Kan repareres
Ja
Benkeplateoversikt
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss