AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Villa Finnmark @villafinnmark

STILRENT OG FUNKSJONELT KJØKKEN

Siren bor sammen med mannen sin og den lille hunden deres i Sør-Varanger i Nordnorge. Parret har bygget en funkisvilla 2-3 km. utenfor selve byen Kirkenes. Boligen ligger på fjellet med nærhet til flotte turområder og badevann.

«Vi har kjøkkenmodell Sense sort matt som er kjøpt hos Montér Kirkenes. Der fikk vi god hjelp og den beste service, og kjøkkenkonsulenten har senere kommet innom på besøk for å beundre det flotte kjøkkenet fra Aubo som vi skapte sammen med henne.

Det jeg liker best med kjøkkenet er at det er så stilrent, samtidig som funksjonelt med stor plass for oppbevaring. Vi har tip on og servo på alle skap slik at vi slipper å ha håndtak. Vi har også kran fra quooker som gjør livet enkelt.»

Alle hvitevarene er fra Miele.

«Vi har blant annet to ovner, hvor den ene er en dampovn. Vi har koketopp med integrert vifte, samt et stort vinskap. Aubo har smarte løsninger slik at vi fikk vår kaffemaskin til å passe fint inn i et av skapene plassert på en uttrekkbar skuffe. I de fleste av skuffene har vi også innsatser av eik til bestikk og lignende. På den måten ser kjøkkenet ekstra eksklusivt ut, og det elsker vi.»

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss