AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Silje Terese K. Pedersen @silje.tkp

Silje bor med samboer og to sønner på 9 og 10 år i trivelig enebolig fra 2007 på Frei i Kristiansund ”by ved havet”.

Familjen har valgt AUBO Siena kjøkken i specialmalt sandfarge (NCS S 2005-Y30R).

«Vi elsker at kjøkkenet er super funksjonelt og det er utrolig effektivt å arbeide med mye mat når jeg har kjøkkenet rundt meg formet som en hestesko. Her er det plass til at hele familien kokkelerer sammen. Endelig har vi fått plassert alt av glass og fat i rekkevidde for barna, slik at de slipper å klatre for å hente frem det de behøver av utstyr. Vi satte også av plass til noen barkrakker på øy-delen i Dekton Arga, og vi ser at det blir et naturlig samlingssted for gjester når vi står inne i kjøkkenavdelingen.»

«Quookerkranen er unik, vi kunne ikke vært for uten, den gjør livet enklere samtidig som at den blir et lite smykke på kjøkkenet da den er i gull. Nå drikker barna te på egent initiativ, og hele familien er generelt flinkere til og drikke vann da vi elsker bobler i vannet. Motor på søppelskap er genialt om man har matrester, eller ting i hendene. Garage til robotstøvsugeren er med på å få huset til å se mer stilrent ut, og et praktisk matskap er også verdt og nevne.»

Legg også merke til det vakre og praktiske sjalusiskapet, som gir enkel tilgang til ting du ikke vil ha på kjøkkenbordet.

Kjøkken er kjøpt hos Monter Molde.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss