AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvor mye koster et nytt kjøkken?

«Hvor dyrt er et kjøkken» er et spørsmål vi får hele tiden. Det er helt forståelig at prisen er det første man tenker på, for det er selvfølgelig viktig å få dette punktet på plass før man setter gang med å kikke på et nytt kjøkken.

Hvor stort er budsjettet ditt?

Enkelte kunder synes det er frekt at noe av det første vi spør om er omtrentlig hvor mye de budsjetterer med å bruke på sitt nye kjøkken. Men vi gjør det for å yte best mulige service. Prisen er et viktig parameter for hvilken løsning som er den helt riktige for deg. AUBOs sortiment rommer etterhvert så mange muligheter at de fleste er takknemlige for å få utelukket noen og få litt bedre oversikt.

Når du handler med AUBO kan du regne med at kvaliteten er topp. Men både innen design, detaljer og ekstrautstyr kan vi tilføre forskjellige grader av luksus. Hvis vi begynner i den enden av skalaen som passer til budsjettet ditt, slipper vi en masse frustrasjon og forvirring.

Bestill AUBOs katalog

AUBO har kjøkken i alle prisklasser

Alle rom er forskjellige. Noen har et stort hus, med plass til et stort kjøkken, og andre bor kanskje i leilighet, og har bare plass til noen få skap. Igjen er det stor prisforskjell på hvilke skap man velger. Et skap med bare én hylle og én dør ligger i den billige enden av skalaen, men velger du et element med 3 fullt uttrekkbare skuffer, er det selvfølgelig en høyere pris. Prisene på benkeplater varierer også mye. Der er laminat i den billige enden av skalaen og granitt, kompositt og corian i den dyre enden (les mer om AUBOs materialer her).

Prisen på kjøkkenet avhenger med andre ord kort og godt av de kravene du har til størrelse og materialer.

Priseksempler på et AUBO køkken

Få et uforpliktende tilbud på nettopp «ditt» nye kjøkken

Det som er viktig for deg, er hva ditt nye drømmekjøkken kommer til å koste. Derfor tilbyr alle AUBOs forhandlere å lage 3D-tegninger og pristilbud. Dette er både gratis og helt uforpliktende.

Ønsker du en virkelig luksuriøs løsning, så klarer vi det. Foretrekker du en billigere løsning, så klarer vi det også. Med våre to produktmerker «AUBO Kjøkken og Bad» og «AUBO Xpress» klarer vi enhver utfordring uten å fire på kvaliteten. Ingenting er for stort, og ingenting er for smått, det er bare å ta kontakt med oss.

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss