Hjemme hos

Camilla & Michael fra Valby i Danmark

AUBO skulle stå for innredningen.
Noe var bestemt lenge før 28 år gamle Camilla og hennes to år eldre samboer Michael bestemte seg for om de ville bo i hus eller leilighet, nytt eller gammelt: ”Mine foreldre har et AUBO kjøkken. Det er bare så flott, og kvaliteten virker bunnsolid, så det var vi ikke i tvil om”, sier hun.

Da det unge paret på forsommeren 2016 kjøpte deres nåværende andelsleilighet, ble AUBO i Valby straks bedt om å levere både kjøkken, bad og garderobeløsninger i hvit høyglans og stål. ”Mens renoveringsarbeidet stod på, reiste vi en tur til Østen og lot Kenneth fra AUBO holde kontakten med håndverkerne. Det klarte han veldig bra”, husker Camilla, som aldri savnet imøtekommenhet eller inspirasjon fra sin leverandør. ”Kenneth hjalp oss veldig mye, alt lot seg gjennomføre. Slik opplevde vi det i hvert fall” og nikker mot soverommets skyvedørsgarderobe, som dekker hele endeveggen på 2,7 + 2,5meter.

”I vår gamle leilighet hadde vi også et stort kleskap med skyvedører, men det var med tre skyvedører der det som var i midten var vanskelig å komme til. Derfor ville vi ha med 2 skyvedører og med mye plass, og det fikk vi.” “Speilveggen er både praktisk og får rommet til å virke større”, forklarer Camilla. ”Mye skapplass er helt avgjørende for oss. Innredningen tegnet vi på et ark, deretter ordnet Kenneth resten”, sier hun.

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss