AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Benkeplater i komposittstein

Ved siden av granitt kommer komposittsteinen, som er nesten det samme produktet. Men hva er forskjellen da? Ja, kompositt er 93% knust granitt, som er støpt med harpiksbindemiddel og fargestoff. Den kombinasjonen skaper et materiale som er enda tøffere enn den naturlige granitten.

Fordeler:
Benkeplater av kompositt er et populært valg. Delvis har kompositt styrken som granitt og det sparsomme vedlikeholdet, men den store forskjellen er designet. Hvor uttrykket av granitten strekker seg i forskjellige retninger, kan benkeplater av kompositt være fargekoordinert. Hvis du for eksempel velger en veldig lys fargevariant, får du både et holdbart og vedlikeholdsfritt produkt, som også har det populære minimalistiske uttrykket i både farge og tekstur.

Ulemper:
Det er ingen store ulemper med en kompositt. Hvis økonomien lar deg kjøpe ekstra god kvalitet, er en kompositt benkeplate et godt valg.

Rengjøring:
Daglig rengjøring gjøres med en vridd klut i rent, varmt vann. Matvarer med sterke farger kan misfarge lyse benkeplater kompositt, hvorfor flekker fjernes så snart som mulig. Benkeplater av kompositt tåler de fleste vaskemidler, men for grundig rengjøring anbefales Q-Action, da sterke syre/base vaskemidler permanent kan skade benkeplaten.

 Vil du høre mer om kjøkkenbenkeplater i kompositt og se de mange forskjellige fargemuligheter, så kikk innom din lokale AUBO forhandler.

 

* Mindre reparasjoner som f.eks. kantskader kan utføres av utdannet fagperson.

Materiale
Komposittstein
Pris
Høy
Pleie
Enkel
Slitestyrke
Høy
Varme
Kortvarig
Kan repareres
Ja*
Benkeplateoversikt
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss