AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Benkeplater i corian

I den helt eksklusive enden av skalaen er Corian benkeplater. Corian er et kunstmateriale og består av 2/3 naturlige mineraler, 1/3 akryl med pigment. Materialet har mange fordeler, og prisen er derfor også i den høye enden av skalaen.

Fordeler:
Velger du en kjøkkenbenk i Corian, får du et luksuriøst produkt som er både visuelt og funksjonelt enestående. Den store fordelen med Corian er at uansett størrelse på kjøkkenet kan benkeplaten sveises sammen i ett stykke. Du kan til og med få en vask med det samme materialet som er sveiset inn i benken.  Dette betyr blant annet at det ikke er synlige skjøter, som for eksempel på benkeplater av laminat og tre. Det gir både et vakkert, ensartet utseende, og samtidig er corian et ekstremt hygienisk valg, ettersom de sveisede skjøtene ikke etterlater sprekker som kan samle smuss. Dette gjør en Corian-benkeplate ekstremt enkel å rengjøre. I tillegg kan en corian benkeplate repareres for slitasje eller akutt skade. Hvis overflaten er riper, kan den ganske enkelt slipes ned, og hvis et hjørne av benkeplaten ryker, vil en ny bit ganske enkelt sveises på.

Ulemper:
Selv om corian er et solid og holdbart materiale, tåler det ikke varme. Faktisk er corian mykere enn for eksempel laminat, og en varm gryte kan føre til at overflaten smelter. Bortsett fra det er corian et luksuriøst kvalitetsprodukt som ikke alle har økonomi å skaffe seg. Corian er i den øverste enden av prisklassen.

Rengjøring:
Daglig rengjøring gjøres med rent, varmt vann på en fuktig klut. Ved skitt, bruk en vridd klut og vanlig universalvaskemiddel. Undgå bruk av slipende eller sure produkter og tørk som utgangspunkt væske opp med det samme. Hvis du har en Corian benkeplate, anbefales det alltid at du bruker skjærebrett og bordskjeer.

 Vil du høre mer om kjøkkenbenkeplater i corian og se de mange forskjellige fargemuligheterne, så kom innom din lokale AUBO forhandler.

Materiale
Corian
Pris
Høy
Pleie
Enkel
Slitestyrke
Middels
Varme
Kortvarig
Kan repareres
Ja
Benkeplateoversikt
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss