AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkken uden overskabe

Et kjøkken kan innredes på mange forskjellige måter, alt etter hvilken smak du har og hvilke muligheter du har på kjøkkenrommet ditt. I små rom følger kjøkkenet ofte veggen hele veien rundt for å utnytte plassen best mulig, mens større kjøkkenrom gir plass til å lage kjøkkenøyer.

Kjøkken uten overskap

Underskap er et must i alle kjøkken, men noen velger å innrette kjøkkenet sitt uten overskap. Selv om overskapene bidrar til å utnytte kjøkkenrommet, gjør overskapene også at kjøkkenet føles tyngre, noe som ikke alltid passer stilen du vil ha på det nye kjøkkenet.

Skandinavis design

Skandinavisk design har etter hvert blitt et verdenskjent designfenomen som er en sterk forkjemper for stilren minimalisme. Her passer det ikke med tunge overskap, siden lettheten har det med å forsvinne like fort som det tar å montere overskapene.

Kan man klare seg uten overskap?

Men hva med overskapene – klarer vi oss uten dem? Eller blir kjøkkenet mindre funksjonelt hvis du fjerner denne delen av innretningen?

Overskapene kan i utgangspunktet unnværes. Det er jo klart at det er lettere å ikke ha overskap i større rom enn på et lite kjøkken der vi må gjøre det vi kan for å utnytte det vi har av plass. Her kan jo sokkelskuffer også være et godt alternativ, da de gir ekstra plass ved å utnytte hulrommet i sokkelen og kan dermed brukes på alle kjøkken.

På større rom der plassen ikke er et problem, kan du jo vurdere å vinke farvel til overskapene. Du kan jo for eksempel ha en høyskapsvegg kombinert med en kjøkkenøy – så har du et supermoderne kjøkken med plass til både kulinarisk utfoldelse og sosialt samvær.

Som alternativ til overskap har vi jo også toppskap, som ikke er like høye som overskap og ikke tynger designet i like stor grad.

 

Bestill AUBOs katalog

Bruk hyller i stedet for overskap

Hvis du synes at veggene blir for bare uten overskapene, finnes det alternativer som ikke er like tunge i uttrykket. Hyller er gode å innrette med i høyden da de er både funksjonelle og stilrene, så kan de jo gi kjøkkenet mye stemning avhengig av tingene du velger å sette på dem. Hyllene kan brukes til å fortelle historier. Bruk hyggelig pynt eller arvegjenstander som kan spre en koselig stemning, som de stengte overskapene aldri hadde kunnet konkurrere med.

Hvis du har noen farger du vil at skal være gjengående i hele hjemmet, kan kjøkkenutstyr i riktige farger skape en gjennomtenkt stil i hele huset, rett fra hyllene.

Gi liv til de tomme veggene

Hvis du velger å innrette kjøkkenet uten overskap, har du også andre ting du kan gjøre hvis du vil unngå at veggene blir for tomme å se på. Veggene trenger jo ikke å være kun hvite, men kan jo pyntes opp med en stilig mursteinslook eller med flotte tapeter. Et smart tapet er en lett måte å gi liv til kjøkkenrommet, og hvis tapetet ikke er for vilt i mønsteret, kan du jo vurdere å henge hyller på den tapetserte veggen også.

La AUBO hjelpe deg med et nytt kjøkken uten overskap

Hos AUBO har vi mange års erfaring med å lage kjøkken. VI har innrettet flere tusen kjøkken, og siden alle kjøkken er forskjellige, er vi vant med å tenke kreativt når innretningen skal på plass på best mulig vis.

Hos AUBO står vi klar til å hjelpe deg med det nye kjøkkenet ditt. Vi tilbyr gratis og helt uforpliktende innredningsforslag som du får presentert som flotte 3D-tegninger. Alternativt kan du få en virtuell omvisning på det nye kjøkkenet, allerede før du sender bestillingen din. Her kan du også raskt vurdere om en innretning uten overskap passer looken du vil ha på kjøkkenet ditt.

Finn den nærmeste AUBO-forhandleren her. Hvis du vil være sikker på at vi har god tid til deg når du kommer i butikken, kan du bestille et møte slik at vi kan sette av tid i kalenderen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss