AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hjørneskap til kjøkken

Det finnes ingen grenser når det kommer til innredning av et nytt kjøkken. Normalt pleier vi å sammenligne det å innrede et nytt kjøkken som det å bygge med Lego. På samme måte som det å bygge med legoklosser, kan du modellere deg frem til hvordan kjøkkenet skal se ut og hvilke elementer som skal brukes til å sette det sammen med.

AUBO tilbyr et bredt utvalg av forskjellige elementer

Når det kommer til ulike elementer har AUBO et stort sortiment. Med et bredt utvalg av elementer som både er helt forskjellige med vidt forskjellige funksjoner, samt elementer med ulike bredder, dybder og høyder, kan det i likhet med en stor eske legoklosser, gi mange muligheter når det skal bygges. Det gir derfor også mulighet for å skape noe helt unikt og personlig.

Kjøkkenet skal helt inn i hjørnet

Et hjørne kan være noe som oppleves som frustrerende selv for den mest erfarne interiørarkitekten, ettersom hjørner ofte medfører et ubrukt hulrom hvor det stort sett er luft som blir lagret. AUBO har derfor et stort utvalg av kjøkkenelementer som utnytter hjørnene på best mulig måte, slik at du hverken kaster bort penger eller plass på dårlige hjørneløsninger som ikke har noen annen funksjon enn å skjerme av.

AUBO har både underskap, høyskap og overskap som er spesielt designet for hjørner. Vi tilbyr faktisk også hjørneskuffer med et spesialdesignet bestikkinnlegg i heltre eik som kan kjøpes i tillegg, så det er absolutt ikke nødvendig å skulle snike seg rundt hjørnet av den grunn.

Bestill AUBOs katalog

Hjørneskap til ditt kjøkken

Hjørneskap finnes i forskjellige utforminger til forskjellige priser. Eksempelvis kan du hos AUBO kjøpe et diagonalt hjørneunderskap med kun 1 hylle. Dette elementet ligger i det nedre prissjiktet og rommer masser av plass til god oppbevaring. Ulempen ved dette elementet er imidlertid at du må gå ned på alle fire dersom du vil nå frem til den bakerste delen av skapet.

Til gjengjeld er det ikke nødvendig å gå ned på alle fire dersom du kjøper et hjørneunderskap med enten hjørnekarusell eller uttrekkshylle. Med et hjørnekarusell kan du spinne hele skapets innhold rundt, slik at du kjapt får tilgang til nettopp det du leter etter. Ved å velge et såkalt LeMans uttrekk, trekker du ut hele uttrekket med skapets innhold. Med denne løsningen får du presentert hele skapets innhold slik at det er enkelt for deg å finne akkurat det du leter etter.

AUBO tilbyr også denne varianten som høyskap med diagonalt hjørneskapsløsning. Mange sammenligner dette elementet med et spiskammer ettersom at skapet har mye plass. Skapet tilbyr så mye plass at det kan stå øl- og bruskasser i bunnen. Sammen med skapets 8 hyller, gir det deg derfor et fritt spill med hensyn til oppbevaring.

Ønsker du heller å utnytte ditt kjøkkenhjørne i høyden, men synes at et høyskap blir for voldsomt, har du også mulighet for å velge hjørneoverskap. Med et hjørneoverskap kan du på best mulig måte utnytte kjøkkenet helt inn i hjørnet. Om du ønsker et enklere design, kan hyller benyttes i stedet for overskap. Hyller kan også opptre som dekorativt hvor du får mulighet for å ha dine pynteting stående fremme til pryd, noe som bidrar til å gi kjøkkenet en mer hyggelig og personlig stemning.

Det er altså nok av alternativer når det kommer til full utnyttelse av dine kjøkkenhjørner, så det er bare et spørsmål om hvilket design du ønsker.

Vi står klar til å hjelpe og gi råd til deg

Når man skal inspireres til et nytt kjøkken er det fint å få sett det hele med egne øyne, samt ha muligheten for å berøre materialet og teste ut om funksjonen og kvaliteten er slik man har forestilt seg.

Du er alltid velkommen til å kikke innom din lokale AUBO forhandler som du kan finne her. Vil du være sikker på at vi har nok tid til å gi deg den rådgivningen du trenger når du kommer i butikken, har du også mulighet for å booke et møte med oss her.

Vi står klare med gratis og uforpliktende hjelp og rådgivning, enten om du er på utkikk etter et helt nytt kjøkken eller bare noen hjørneløsninger. Om du ønsker deg et helt nytt kjøkken kan vi lage et designforslag til deg i 3D, hvor du via vår Virtual Reality (VR)-verktøy har mulighet for å ta en rundtur i kjøkkenet. Dette gir deg en fantastisk mulighet for å oppleve og teste ut om både innredningen og materialsammensetningen er slik som du ønsker det.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss