AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Få hjelp til å velge riktig

Usikker på hvor du skal begynne? Vi hjelper deg! I løpet av en kort periode skal det tas en rekke avgjørelser som kommer til å påvirke hverdagen i mange år fremover. Som kunde av AUBO får du gratis rådgivning fra A-Å av erfarne og dedikerte fagfolk som kan hjelpe deg med å finne en skreddersydd løsning.  Bestill et uforpliktende kjøkkenmøte i ditt nærmeste Montér kjøkkensenter for å diskutere potensielle løsninger for dine behov og ønsker.

Før du bestiller: gjør drømmen til virkelighet

Uavhengig om du skal bygge nytt eller pusse opp et eksisterende bad eller kjøkken, er det avgjørende å avgjøre hvilke detaljer som er essensielle for deg. Hva fungerer bra, og hva skulle du ønske var annerledes? Hva drømmer du om? Hva gjør at du føler deg inspirert på kjøkkenet? Lag deg en ønskeliste over hva du vil at ditt nye kjøkken skal inneholde, og prioriter disse når du begynner å titte.

Søk informasjon og inspirasjon

Internett og kataloger er en uvurderlig kilde til inspirasjon når du skal velge nytt kjøkken. Et bilde kan fortelle mer enn tusen ord, så ta gjerne med bilder og eventuelle skisser for å forklare vise inspirasjonen til stilen du ønsker deg. Husk også at vår katalog er en enorm inspirasjonskilde, og viser kun en brøkdel av de forskjellige kombinasjonsmulighetene i AUBOs sortiment.

Bli enige om budsjett

Budsjett er alltid en vanskelig bit å ta opp, da drømmene i noen tilfeller kan overgå hva lommeboken sier. Vi spør derfor om budsjett før vi tegner kjøkkenet, for å kunne yte den beste servicen, og gjøre det enklere å velge bort forskjellige typer hvitevarer og benkeplater. Om vi begynner i enden av prisskalaen som passer for dere kan vi komme med tips innenfor design, detaljer og ekstra utstyr som vil tilføre forskjellige grader av luksus.

Besøk Montér – Norges AUBO forhandler og få gratis tegnetime

Mål opp alle vegger, tak, dører, vinduer og karmer og lag en skisse over rommet, som også viser el-uttak, strømbrytere, varmeovner og vinduer. Da har du et godt utgangspunkt for å komme på tegnetime og få enda bedre hjelp til å sette opp ditt skreddersydde kjøkken. I forkant av tegnetimen er det også greit å ta en titt på Montér sin sjekkliste for å ha en praktisk ønskeliste i tillegg til ønskelisten over hva som skal til for å oppnå kjøkkendrømmen.

Få de siste detaljene på plass

Når du har bestemt deg for alle detaljene som skal med i ditt skreddersydde kjøkken, må også det praktiske bestemmes. Når kan kjøkkenet leveres? Vil du montere selv, eller skal Montér ta seg av jobben? Er det noe mer på kjøkkenet som skal pusses opp før det nye kjøkkenet blir satt opp? Kjøper du kjøkken hos Montér, vil du få hjelp fra A-Å, med andre ord får du alt på ett sted.

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss