Hjemme hos

Petter & Harald fra Bogafjell, Norge

Det er ikke første gangen Petter og Harald fra Bogafjell i Sandnes kommune innreder med et nytt AUBO kjøkken. Eller andre. Eller tredje gang. Det er faktisk fjerde gang, de to innreder med en spesialdsesignet dansk kjøkkenløsning, og finner plass til deres mange kniver og gafler.

Et svart kjøkken har de også prøvd før. ”Den svarte farge og minimalistiske stil passer veldig godt til vårt nye hus i funkis stil med svarte vinduer og et stort kjøkken på 40 kvadratmeter”, sier Petter Thime. ”Vi har bevist valgt et enkelt design som harmonerer med huset. Alt står nå akkurat som vi hadde håpet og tenkt”. Petter Thime har selv forhandlet AUBO hos Montèr i ti år. Hver eneste detalj i kjøkkenet er nøye gjennomtenkt.

Innredning er viktig for både ham og Harald som selger bolig interiør. ”Vi merker tydelig at dansk design vinner mer og mer frem i de norske hjem. Georg Jensen, Holmegaard og Kähler er jo evergreens, men her er det plass til flere. Bondestilen er på kraftig retur og avløses nå av den dansk inspirerte minimalisme”, sier han. Og nettopp denne utvikling treffer AUBO sine løsninger perfekt. Eneste problem er faktisk at mange nordmenn ikke kjenner til AUBO enda! Selv er han mest fornøyd med den enorme kokeøyas skulpturelle benkeplate i hvitoljet eik.
Den rikelige plassen i skuffer og skap, gjør det mulig å oppbevare overdådige mengder og porselen, glass, vaser og lysestaker. Paret ser ingen grunn til å nøye seg mindre, når de nå har plass til alt sammen. Kjøkkenet rommer også to kjøleskap og to komfyrer.

 

    Fronter
  • Black Oak
  • Håndtak
  • Tip-On
  • Benkeplate
  • 30 mm massiv, hvitoliert eik fra Horn

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss