AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Å opptre miljøbevisst, samfunnsansvarlig og etisk korrekt som virksomhet, er ikke som å bygge et hus eller montere et kjøkken med fast start og slutt. I stedet handler det om å være i konstant bevegelse. Om å stadig legge listen høyere og sette seg nye ambisiøse mål for virksomhetens omhu, omtanke og omsorg.

Hos AUBO har vi i skrivende stund en rekke nye tiltak på vei. Tiltak vi jobber målrettet med å kunne lansere i løpet av de kommende årene.

Her er en liten sniktitt på noen av dem.

 

#1

Plast

PVC-folien vi bruker på dører og skuffefronter i dag vil i tiden fremover fases ut og erstattes av mer miljøvennlig polyetylen (PET). Vi ønsker å erstatte PVC med gjenbruks-PET. Dette krever imidlertid at plastindustrien løser noen av de tekniske utfordringene som i dag står i veien for at gjenbruks-PET for eksempel kan males.

 

#2

Breeam-Nor

95 % av produktene våre er i dag BREEAM-dokumentert. Dette tallet arbeider vi målrettet med å øke til 100 %.

 

#3

MDF-plater

Det har lenge vært utbredt med gjenbruksmaterialer i sponplater, men gjenbruk er fortsatt i begynnelsesfasen innenfor mer kompakte MDF-plater. Vi følger utviklingen fortløpende og faser sakte inn MDF-plater som inneholder gjenbruksmaterialer.

 

#4

Opvarming

AUBOs bygninger i Aulum varmes i dag opp med naturgass. Dette vil snart byttes ut med elektriske varmepumper. Samtidig sikrer vi at varmepumpene drives av grønn strøm fra sol-, vind- eller vannkraft. Dette vil redusere nåværende CO2-avtrykk med 70 %.

 

Få mer GRØNN STATUS

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss