AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Åpent og landligt kjøkken @villa.walker

På en øy like utenfor Stavanger bor Ida i enebolig fra 1947 med mannen Rudi, tre sønner, Oliver + tvillingerne Edvin og Victor samt hunden Albert.
Det store, åpne og tidløse kjøkkenet er modell Skagerak i fargen Cashmere Grey med messingdetaljer og polert Silestone benkeplate.

«Jeg elsker den landlige og tidløse stilen vi har gått for, med varme toner og messingdetaljer. Det står helt i stil med resten av huset.
Jeg elsker at det er så åpent og stort, men samtidig ikke føles «tungt». Først og fremst var det viktig for oss at kjøkkenet var praktisk. 2-åringen elsker å være med på kjøkkenet og nå er det godt tilrettelagt for det.

Vi er glad i å ha besøk, og nå har vi et kjøkken som det er lett å underholde i!
Man kan lage mat, samtidig som man er en del av samtalen og følger med på barna. For oss er kjøkken/spisestue det rommet vi oppholder oss mest i, jeg har til og med sykroken min i hjørnet på kjøkkenet.

Det fineste jeg vet er når det er liv rundt kjøkkenbordet, som når 2-åringen finner frem perler eller play dough og brer ut over bordet, eller når vi har venner og familie på besøk. Vi har virkelig fått det kjøkkenet vi alltid har drømt om!»

Køkkenet er kjøpt hos Montér Minde Kjøkkensenter

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss