Livet på kjøkkenet

Et nytt kjøkken kan vare lenge hvis du passer og vedlikeholder det. Og gir det kjærlighet. For livet på kjøkkenet forandrer seg hele tiden. Du får barn, de flytter hjemmenfra, det blir tid til nye matlagingsprosjekter osv. Det krever sitt kjøkken, men det krever faktisk ikke så mye av deg å holde kjøkkenet oppdatert.

Her kan du blant annet lese mer om hvordan du oppgraderer og vedlikeholder kjøkkenet ditt – og hva du skal gjøre hvis noe går i stykker med tiden.

GUIDE

Fungerer kjøkkenet ditt optimalt? Også et år senere?

Kjøkkenet er en arbeidsplass som stadig er i forandring. Det må være plass til nye matlagingsprosjekter, mer kjøkkenutstyr og omorganisering av skuffer og skap. Her får du vår guide til hvordan du optimaliserer og oppgraderer kjøkkenrommet ditt – og forlenger gleden ved det nye kjøkkenet.

Gode råd
AUBO Kjøkken
GUIDE

Slik justerer du kjøkkenet ditt

En front som henger. Eller en skuff som ikke beveger seg helt som smurt. Når du har hatt kjøkkenet en stund, kan det godt være at noen av kjøkkenelementene trenger en liten finjustering. Med guiden vår kan du lære hvordan du justerer kjøkkenet ditt selv – trinn for trinn.

Les mer

Guide

Slik rengjør du kjøkkenet ditt

Les mer
GUIDE

Tilbakemelding
er gull verdt

Når du har fått det nye kjøkkenet i hus, er du definitivt også blitt klokere på en rekke ting. Hva gikk bra, og hva gikk kanskje ikke som forventet? Her spiller tilbakemelding en viktig rolle. Både kjøkkenkonsulenten, omgangskretsen din og folk du kanskje ikke kjenner kan få bruk fra akkurat din erfaring med å kjøpe kjøkken.

Les mer

Finn din AUBO forhandler

Vi har forhandlere i hele Norge

Finn forhandler