Hvordan foretrekker du å betale for ditt nye kjøkken?

I kjøkkenbransjen har det nesten vært tatt for gitt i mange år at du betaler kjøkkenet ditt umiddelbart – og på en gang – men det trenger egentlig ikke å være slik.

Påstand: Et kjøkken kan være en stor investering., og med god grunn. For mange er kjøkkenet hjertet i huset. Et rom som brukes mye og skal kunne vare i mange år, akkurat som når du kjøper nye vinduer eller nytt tak til huset ditt. Størrelsen på kjøkkenbudsjettet ditt  kan avhenge av mange ting som spesielle ønsker til f.eks. design, hvitevarer og benkeplate. Noen ganger må du inngå kompromisser, men før de siste beslutningene tas, lønner det seg å se på betalingsmåten for å få budsjettet til å passe.

 

For mange er kjøkkenet hjertet i huset.

Betal kjøkkenet akkurat som bilen din

Hvis du vil ha mer luft i budsjettet for å kjøpe drømmekjøkkenet ditt, lønner det seg å se på alternative betalingsmetoder. De fleste har et billån der betalingen er delt inn i biter, noe som gir perfekt mening når du vurderer hva en bil kan koste. Den samme modellen kan faktisk gjøres med kjøkkenkjøpet ditt.

Fordeler med å dele opp betalingen:

  • Du får luft i budsjettet akkurat nå
  • Du trenger ikke å betale ut
  • Du bruker ikke egenkapitalen din
  • Ikke gi sikkerhet
  • Rask godkjenning – selv i helgene
  • Du kan når som helst tilbakebetale lånet uten kostnad

Montér har i samarbeider med Santander Consumer Bank muligheten til å dele opp betalingen og spre finansieringen over en periode. Kjøkken på avdrag kan ha flere fordeler. For eksempel gir det deg luft i budsjettet til å tenke større og komme til mållinjen med alle ønskene du kan ha for ditt nye kjøkken. Det kan også gi deg luft til andre renoveringsprosjekter samtidig.