Se kjøkkenet ditt i 3D – før det er ferdig

3D-teknologi. Det høres ikke ut som dette er noe som skjer hos et kjøkkenfirma, men i dag har du faktisk muligheten til å se inn i fremtiden når det gjelder det nye kjøkkenet ditt.

Det er nok vanskelig å forestille seg hvordan et nytt kjøkken vil komme til å se ut. Hvor stor er for eksempel ventilatoren? Og hva med benkeplaten – skal den være av tre eller naturstein? Det er mye å ta stilling til når man skal kjøpe kjøkken, og her kan visualisering av det nye kjøkkenet være et flott verktøy for å komme nærmere et ferdig resultat – og for å komme videre i prosessen.

Den grunnleggende ideen: plantegningen

Noe av det første kjøkkenkonsulenten gjør når dere møtes, er å tegne opp det nye kjøkkenet med grove streker i en plantegning. Det er et flott verktøy for å kunne se hvor god plass det er – og hva du trenger. På plantegningen blir skap, kjøleskap, fryser og vask tegnet inn, slik at du har noen konkrete mål og plasseringer å forholde deg til.

3D-perspektiv

Én ting er en flat tegning. En annen ting er 3D. Med denne teknologien får du muligheten til å se kjøkkenet ditt i perspektiv og ikke minst lettere kunne få oversikt over valg av kjøkkendører, benkeplate, hvitevarer, vask og armatur. Med en 3-dimensjonal opplevelse kan du også se ulike designalternativer og leke med flere typer materialer, farger og strukturer.