Etter en lang periode med nøytrale toner i interiøret, begynner fargene å komme tilbake. Det hvite, trygge valget blir utfordret, og mer personlighet kommer på fargepaletten.

1. Den unike fargen

Farger på kjøkkenet vinner frem, både i enkeltseksjoner med farger eller over hele sulamitten. Fronter med farge kan gi kjøkkenet et “møbelutseende” og unikt preg i interiøret. Det er også blitt en trend å få spesialmalt kjøkkenet ditt i akkurat den fargen du ønsker – hos AUBO trenger vi bare en fargekode, og så er maleprosessen i gang.

Modell Skagerak i fargen Royal Blue

2. Interiør med futt

Hvis du ikke er klar for å male veggene i en knallfarge – eller bytte kjøkken for den saks skyld – så fortvil ikke. Kopper, skåler og annet interiør kan brukes til å lage små, virkningsfulle fargeklatter som du kan bytte ut fortløpende på kjøkkenet ditt. Kokebøker kan også brukes som små kunstverk på kjøkkenet for å få et mer fargerikt og personlig uttrykk.

3. Tre som naturlig farge

Tre er et naturlig materiale som gir en levende glød til kjøkkenet ditt. Uansett om du velger klassisk eik eller den mer mørktonede kaffeversjonen, får du masse stemning og varme i rommet. Av samme grunn er et kjøkken i tre alltid populært, enten du velger glatte fronter, vitrinelook, lamellstaver i massivt tre eller eikeutseende, og om du bor i en gammeldags patrisiervilla eller et moderne nybygg.

Modell Oak Line Coffee

4. Hvit med kant

Hvitt trenger ikke bare være hvitt, så hvis du foretrekker en mer nøytral base, kan du alltids kombinere hvitt med fargerike detaljer. Velg for eksempel en benkeplate i en mørk farge eller kombiner frontene med fargerike håndtak. Du kan også kombinere hvitt med detaljer i tre , for eksempel en kjøkkenøy i eik, for å få litt mer varme inn i kjøkkeninnredningen.

En blanding av modellene Siena og Oak Line Nature

5. Svart har alltid vært det nye svart

På mange måter har svart gått hen og blitt en klassiker – også på kjøkkenet. Det mørke uttrykket skaper både intimitet og romslighet som innbyr til fellesskap og hygge. Husk å lage lyse områder i rommet når du får et svart kjøkken, for eksempel en lys benkeplate eller et lyst gulv. Det gir en fin kontrast til det ellers mørke uttrykket.

Modell Black Oak