AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Plan A

Å velge, kjøpe og få levert et komplett kjøkken kan virke som en uoversiktlig og komplisert prosess. Derfor har vi i AUBO et system for hvert trinn på veien, så du er garantert: Trygg og personlig rådgivning og kommunikasjon gjennom hele prosessen. En gjennomførbar tidsplan og levering i én omgang. Samt garanti og oppfølging. Det kaller vi AUBO Plan A.

 

Dialog og rådgivning

Sammen finner vi den rette løsningen.

Basert på dine behov, ønsker og krav, hjelper vi deg med å realisere ditt drømmekjøkken. Vi lytter og sparrer med deg, så vi sammen finner den optimale løsningen for deg og din familie. Et kjøp av kjøkken er en stor beslutning, og vi gir deg råd, slik at du kommer trygt gjennom hele prosessen fra innredningsfasen til installasjonen av det ferdige kjøkkenet.

Økonomi og finansiering er viktige områder i ethvert kjøp av kjøkken, og derfor vil din kjøkkenkonsulent spørre om budsjett, forventninger og eventuelle ønsker om finansiering.

Innredningsforslag

Fleksibilitet når mulighetene er mange.

Våre velutdannede kjøkkenkonsulenter sørger for at du alltid møter profesjonell kompetanse innen AUBOs produktspekter. Når du avtaler en tegningstime, vil du og kjøkkenkonsulenten avklare hvilke funksjonelle behov kjøkkenet ditt må oppfylle, samt den kjøkkenstil som passer best til dine ønsker.

Du får inspirasjon og oversikt over de utallige mulighetene AUBOs produktprogram.

FORSLAG OG PRESENTASJON

Den optimale løsning gi trygghet.

Et nytt kjøkken er en viktig beslutning og en langsiktig investering for familien. Derfor utarbeider AUBOs kjøkkenkonsulent det optimale løsningsforslaget ut fra dine ønsker og krav – også i forhold til budsjettrammen for ditt nye kjøkken. Du vil bli presentert med en fargetegning av kjøkkenet sett fra alle vinkler og gjennomgått tilbudet ditt på kjøkkenet, så du er helt sikker på å få den løsningen du ønsker.

ORDRE OG TIDSPLAN

Fra ordre til drømmekjøkken.

Når du er helt trygg og fornøyd med løsningen, forbereder kjøkkenkonsulenten de endelige tegningene og en ordrebekreftelse. Dere finner ønsket leveringsuke sammen, og kjøkkenet blir nå satt i produksjon på fabrikken i Danmark.

Din AUBO-forhandler er ansvarlig for hele prosessen fra start til slutt, og administrerer hele leveransen for deg.

LEVERING

Rett tid og sted – ganske enkelt.

I forbindelse med bestilling avtalte du en leveringsuke med kjøkkenkonsulenten din. Før levering blir du kontaktet av AUBO-butikken din, som angir omtrentlig leveringstid.

På leveringsdagen vil du motta et anrop fra sjåføren vår – omtrent 1-3 timer før levering – slik at du kan være hjemme og klar til å motta.

MONTERING

Vil du eller skal vi?

Våre montører har erfaring og ekspertise som gjør at kjøkkenet installeres i henhold til de riktige forskriftene, og du er trygg på at alt fungerer optimalt etter hensikten.

Hvis du har valgt å installere det nye kjøkkenet ditt selv, finner du detaljerte instruksjoner for dette på nettstedet vårt. En detaljert installasjonsveiledning følger også med elementene.

Selvfølgelig er du også alltid veldig velkommen til å kontakte din AUBO-forhandler for råd og veiledning.

GARANTI

Det handler om trygghet ved køpet.

AUBO gir 25 års garanti på bevegelige deler som skinner, skuffesider, hengsler og uttrekk. AUBO gir 10 års garanti på kjøkken, bad, vaskerom og garderober. På andre produkter innvilger AUBO en 5-års reklamasjonrett, jfr. Forbrukerkjøpsloven.

Forhåpentligvis lever alt i forbindelse med kjøkkenkjøpet ditt opp til forventningene dine. Hvis det bare er det minste du ikke er helt fornøyd med, ta kontakt din AUBO-butikk slik at vi kan se på mulige løsninger

Hvis du har spørsmål om bruk eller vedlikehold av det nye kjøkkenet, kan du kontakte din AUBO-butikk.

Våre garantier gjelder leveranser kjøpt og fakturert fra 1 / 1-2013. For produkter kjøpt før 1 / 1-2013, se tidligere gjeldende garantibestemmelser for AUBO.

DIN MENING ER VIKTIG

Din tilfredshet er vårt suksesskriterie.

Hos AUBO jobber vi hele tiden med å bli enda bedre. Derfor vil vi be deg om å gi oss tilbakemelding på kjøpet av kjøkkenet ditt.

Sammen realiserer vi drømmen din! Tilfredshet er et vått suksesskriterium.

Hos AUBO jobber vi hele tiden med å bli enda bedre. Derfor vil vi be deg om å gi oss tilbakemelding på kjøpet av kjøkkenet ditt.

Sammen realiserer vi drømmen din!

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss