Robotstøvsuger med garasje i sokkelen

En robotstøvsuger er intet mindre enn et mirakel. En lille arbeidshest som vil slite for deg, mens du kan få tid til andre ting i livet. Problemet er imidlertid å finne riktig plass for robotstøvsugeren, slik at du ikke trenger å falle over den – eller for den saks skyld se på den.

Unik løsning fra AUBO

AUBO har utviklet en unik løsning for din robotstøvsuger, så den er godt gjemt i sokkelen på ditt kjøkken, og selv kan komme ut av skjul. En omvendt “Tip-On” (push-open) løsning i din kjøkkensokkel hjelper roboten til å dytte opp døren selv, så du bare kan nyte selskapet når den kommer ut fra sitt gjemmested for å støvsuge. Når den er ferdig lukker du ned den luka, så står den å lader inne det.

Hvis du vurderer å kjøpe et nytt kjøkken der du ønsker å ha en garasjeløsning integrert for din robotstøvsuger, kan du ta kontakt med nærmeste AUBO-forhandler som vil hjelpe deg og gi deg råd.

Vær oppmerksom på at AUBO bare selge denne garasjeløsningen i forbindelse med salg av nytt kjøkken og derfor ikke til eksisterende kjøkken siden installasjon i eksisterende kjøkken vil være alt for kostbart.

Kom innom din nærmeste forhandler

Kikk innom din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finne inspirasjon og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netopp ditt hjem.

 

Finn AUBO forhandler

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss