AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkkenvasker

Arbeidsområdet rundt kjøkkenvasken er et travelt område. Utrolig mange av de rutiner som daglig foregår på kjøkkenet ditt inkluderer en tur rundt kjøkkenvasken. Derfor er kjøkkenvasken helt sentral i din kjøkkeninnredning og her bør du ikke inngå kompromisser.

Kjøkkenvasker er tilgjengelig i mange forskjellige versjoner. Alt fra forskjellige størrelser, farger, antall rom og til nedfelt, underlimt eller heldekkende.

Bestselgeren er den underlimte vasken i stål, men i dag er det ingen faktum om hvilken kjøkkenvaske som er riktig og galt. Hos AUBO har vi valgt et utvalg av vasker, hvor funksjon og design kombineres til en høyere enhet, slik at vasken ikke bare er brukbar, men også vakker å se på, og dermed en viktig del av hele kjøkkenutformingen og helhetsinntrykket.

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? - Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan

  ANSTENDIGHET FRA DANMARK

  Du kan alltid regne med AUBO

  I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

  Dansk anstendighet
  Trenger du hjelp?

  Trenger du hjelp?

  Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

  Chat med oss