AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkkenkraner

Selv om kranen kan fremstå som en liten ting i kjøkkeninnredningen, har den en flott funksjon og er en uunnværlig del av kjøkkenet.

Kranen er midtpunktet på kjøkkenet

Plassen rundt vasken på kjøkkenet er en av de viktigste arbeidssonene som man bruker igjen og igjen. Både under matlaging, der grønnsaker må skylles av og på under oppryddingen, der de verste restene vanligvis vaskes av servicen før de settes i oppvaskmaskinen.

Kranen er et uunnværlig verktøy hvis funksjonalitet vi er avhengig av hver eneste dag – og samtidig skader det ikke at kranen, som er tilgjengelig i et utall modeller, kan være et vakkert stykke unikt design, og et blendende midtpunkt i ditt kjøkken.

Kraner  i mange forskjellige modeller

Hos AUBO kjøkken & Bad finner du kraner for kjøkkenet i mange forskjellige modeller og med forskjellige funksjoner. Selv om kranens primære funksjoner er å lage varmt og kaldt vann, lager dagens smarte Quooker-versjoner også kokende vann, og selvfølgelig er det også de praktiske modellene med avtrekksslange.

I dag, når kraner til kjøkkenet er tilgjengelige i stål, svart, kobber, messing og mer, er det nærliggende å inkludere kranen i kjøkkenets uttrykk og design

Sjekk ut de kule kjøkkenkraner

Vil du høre mer om de modellerne vi tilbyr i kraner og se nærmere på de forskjellige kranernes design og funksjoner, så kikk innom din lokale AUBO forhandler.

Finn AUBO forhandler
Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss