AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkkenbenkeplater i keramikk og dekton

Keramikk:
Keramiske benkeplater har blitt en stor trend i nordiske kjøkken. Skandinaver elsker at benkeplaten er laget av 100% naturlig materiale. Nye spennende dekorer og overflatestrukturer har også gjort keramikk mer attraktivt. Keramikk har mange unike egenskaper. Keramikk krever minimalt vedlikehold, er motstandsdyktig, tåler varme gryter, frosne varer, brann og kan håndtere alle typer av vaskemidler. Videre falmer ikke keramikk og sikrer derfor en vakker benkeplate i mange år fremover!

Prismessig er keramiske benkeplater på nivå med ensfargede benkeplater i granitt eller komposittstein. Keramikken er laget av en blanding av sand, feltspat, leire og naturlige fargepigmenter som presses og brennes på ca. 1200 grader. Derfor inneholder de ingen lim eller andre syntetiske deler.

Keramikk er produsert under utrolig høye temperaturer, noe som gjør keramikk til en veldig hard, robust og tilnærmet uforgjengelig, motstandsdyktig mot nesten hva som helst. Keramikk er syre/basebestandig.

Dekton.
Fra Consentino kommer kvalitetsproduktet Dekton. Dekton er produsert med den nyeste teknologien som sikrer en benkeplate av kvalitet som tåler nesten hva som helst. Dekton benkeplater er laget av glass/keramikk/kompositt og komprimert under et trykk på 25.000 tonn, hvor det hele til slutt smelter sammen ved 1.200 grader. Dekton er syre/ basebestandig og samtidig varmebestandig, slik at det ikke oppstår følgeskader ved avsetning av varme gryter og panner direkte på overflaten.

En Dekton benkeplate er forseglet i overflaten og skal aldri tettes. Dette forhindrer væske i å trenge gjennom overflaten, noe som gjør Dekton benkeplaten enkel å rengjøre. Dekton er også motstandsdyktig mot ultrafiolett lys – bedre kjent som UV. En benkeplate i Dekton vil derfor ikke falme eller nedbrytes.

Prisnivå: 5 (av 5)

 Vil du høre mer om kjøkkenbenkeplater i keramikk og dekton og se de mange forskjellige fargemuligheter, så kikk innom din lokale AUBO forhandler.

Kikk innom din lokale AUBO forhandler

Kom innom din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finne inspirasjon og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netopp ditt hjem.

 

Finn AUBO forhandler
Video

Horn

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss