Kjøkkenbenkeplater i laminat

Laminat benkeplater består av komprimert papirmateriale og en sponplate som avsluttes med et beskyttende lag melamin. Laminat benkeplater er ekstremt populære i norske hjem, og det er mange grunner til dette.

Fordeler:
Fordelene er mange hvis du velger en benkeplate i laminat – blant annet prisen. Laminat er et av de billigste materialene til benkeplater, og samtidig får du full valuta for pengene. Det er et meget holdbart materiale som tåler store mengder vann og ikke krever vedlikehold. Laminat benkeplaten er perfekt for den aktive typen bak komfyren eller for barnefamilier. Det er også verdt å merke seg de mange designalternativene. Laminatbenkeplater lages i et hav av farger og varianter, og samtidig kan du skille deg ut ved å legge til forskjellige forkanter – for eksempel tre eller akryl. Det gir benkeplaten et personlig preg og får den til å passe på ethvert kjøkken.

Ulemper:
Selv om laminatbenkeplater tåler store belastninger, er det ikke lurt å plassere en varm gryte direkte på platen. Det får laminatet til å koke opp, og så blir det ødelagt. I tillegg er det ikke enkelt å reparere laminatskader – med mindre det er et Fenix-laminat. Her vil du kunne reparere små riper, men samlet sett må du bytte ut en laminatbenkeplate, hvis den er skadet.

Prisnivå: 1 (ut av 5)

Rengjøring: Rent varmt vand på en opvredet klud.

AUBO tilbyr laminat i følgende farger:

Vil du høre mer om laminatbenkeplater og se de mange forskjellige fargemuligheter, så kikk innom din lokale AUBO forhandler.

Kom innom din lokale AUBO forhandler

Kom innom din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finne inspirasjon og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netopp ditt hjem.

 

Finn AUBO forhandler

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss