AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkkenbenkeplater i kompaktlaminat

Kompaktlaminat har de samme egenskapene som tradisjonelle laminat benkeplater. Kompaktlaminat benkeplater består av komprimert papir med et beskyttende lag på toppen, men er i motsetning til tradisjonelle laminatbenkeplater uten sponplatekjernen.

Kompaktlaminat er en elegant benkeplate i et veldig sterkt materiale. Kompaktlaminat lages i flere tykkelser, hvorav den tynneste mulighet er 13 mm, hvilket passer godt til tidens trender, hvor benkeplatene blir tynnere og mer stilige. Kompaktlaminat er hygienisk og krever ikke vedlikehold, men det kan behandles med laminatpolish, som vil gjøre den daglige rengjøring lettere. Kompaktlaminat kan bli montert direkte ovenpå skapene, men kan også bli montert med en støtteplate.

Prisnivå: 2 (ut av 5)

Rengjøring: Bruk rent, varmt vann på en vridd klut.

AUBO tilbyr kompaktlaminat i følgende farger:

 Vil du høre mere om kjøkkenbenkeplater i kompaktlaminat og se de mange forskjellige fargemuligheter, så kom innom din lokale AUBO forhandler.

Kom innom din lokale AUBO forhandler

Kikk innom din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finne inspirasjon og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netopp ditt hjem.

 

Finn AUBO forhandler
Video

Horn

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss