AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkkenbenkeplater i getacore

Getacore er en billigere form for corian, dog med mange av de samme egenskapene.

Getacore er en massiv mineralplate som gjør det mulig å realisere nye løsninger for benkeplater. Overflaten, som er porefri, leveres silkmatt. Getacore kan leveres uten synlige skjøter, noe som betyr at det ikke er sprekker der smuss og bakterier kan samles opp. Getacore er tilgjengelig i flere forskjellige farger og tykkelser, og er ganske lik i farge og tekstur.

Prisnivå: 3 (av 5)

Rengjøring:
Den daglige rengjøring klares med rent, varmt vann på en vridd klut. Hvis benkeplaten er skitten bruk en fuktig klut og vanlig rengjøringsmiddel. Unngå å bruke slipende eller sure produkter. Hvis du har en kjøkkenbenkeplate i getacore, anbefaler vi at du alltid bruker både skjærebrett og bordskåner og at alle flekker fjernes umiddelbart for å opprettholde en jevn overflate.

Vil du høre mer om kjøkkenbenkeplater i getacore og se de mange forskjellige fargemuligheter, så kikk innom din lokale AUBO forhandler.

 

Kikk innom din lokale AUBO forhandler

Kom innom din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finne inspirasjon og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netopp ditt hjem.

 

Finn AUBO forhandler
Video

Horn

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss