Kjøkkenbenkeplater i getacore

Getacore er en billigere form for corian, dog med mange av de samme egenskapene.

Getacore er en massiv mineralplate som gjør det mulig å realisere nye løsninger for benkeplater. Overflaten, som er porefri, leveres silkmatt. Getacore kan leveres uten synlige skjøter, noe som betyr at det ikke er sprekker der smuss og bakterier kan samles opp. Getacore er tilgjengelig i flere forskjellige farger og tykkelser, og er ganske lik i farge og tekstur.

Prisnivå: 3 (av 5)

Rengjøring:
Den daglige rengjøring klares med rent, varmt vann på en vridd klut. Hvis benkeplaten er skitten bruk en fuktig klut og vanlig rengjøringsmiddel. Unngå å bruke slipende eller sure produkter. Hvis du har en kjøkkenbenkeplate i getacore, anbefaler vi at du alltid bruker både skjærebrett og bordskåner og at alle flekker fjernes umiddelbart for å opprettholde en jevn overflate.

Vil du høre mer om kjøkkenbenkeplater i getacore og se de mange forskjellige fargemuligheter, så kikk innom din lokale AUBO forhandler.

 

Kikk innom din lokale AUBO forhandler

Kom innom din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finne inspirasjon og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netopp ditt hjem.

 

Finn AUBO forhandler

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss