AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kjøkkenhåndtak

Hva smykker er for kvinner er et håndtak for et kjøkken. Selv om kjøkkenhåndtak selvfølgelig først og fremst har en funksjonell oppgave å løse for kjøkkenbrukere, er et kjøkkenhåndtak så mye mer enn bare en god funksjon. Kjøkkenhåndtak, som er tilgjengelige i en myriade av forskjellige stiler og design, hjelper til med å legge prikken over I-en og tilfører den ekstra lille vrien som gjør at kjøkkenet utstråler deilig design og personlighet.

Hos AUBO tilbyr vi et bredt utvalg av forskjellige kjøkkenhåndtak. Håndtak som representerer forskjellige stiler, avhengig av om det er for det koselige bestemorskjøkkenet eller det mer stilige utseendet. Vi har kjøkkenhåndtak i flere lengder, og samtidig har vi et fint utvalg av knotthåndtak.

Hvordan skal du plassere kjøkkenhåndtakene dine?

Det er flere alternativer når det gjelder plasseringen av kjøkkenhåndtakene dine. Noen ønsker en tradisjonell vertikal plassering, mens andre foretrekker at håndtakene sitter horisontalt. Enten de snur den ene eller den andre, må du prioritere at håndtakene er lette å gripe og få tak i, slik at du enkelt kan åpne de forskjellige dørene og skuffene.

Hvis du ønsker å gjøre en endring på kjøkkenet, som investeringsmessig er i den lave enden, kan det faktisk gi ganske mye bare å bytte håndtak. Det kan være en effektiv ansiktsløftning for kjøkkenet ditt bare ved å få montert nye kjøkkenhåndtak. Du bør imidlertid være oppmerksom på at de nye håndtakene må ha samme avstand mellom skruehullene som de gamle, slik at du ikke trenger å lage flere hull i dørene dine, eller alternativt bli tvunget til å skifte ut dørene også. På AUBO er vi glade for å være tilgjengelig med hjelp og råd, så det er bare å ta kontakt med oss.

Vil du ha et ensartet eller differensiert utseende i hjemmet?

Med AUBO kan du skape en ensartet stil i hele hjemmet. Våre dører leveres i størrelser som passer til kjøkken, bad, vaskerom og garderobe. Det samme gjelder selvfølgelig håndtakene. Hvis du vil ha ro rundt designet i form av ensartethet, kan du med suksess bruke samme type håndtak i hele huset.

Det motsatte scenariet er selvsagt også et alternativ der man skiller design i de forskjellige rommene slik at det blir mer liv og støy i designet. Her kan du velge flere typer håndtak, slik at hvert rom får sitt eget personlige utseende. Kanskje bør barnerommene ha håndtak som er lette å forstå for små barns fingre, mens soverommet skal ha håndtak med en romantisk vri, og vaskeromsettet skal være stilig og uten friller.

AUBOs håndtak

Et alternativ som mange benytter seg av, er en blanding av forskjellige håndtak – for eksempel på kjøkkenet. Her vil mange ha håndtak på skuffene, mens alle skap har lange håndtak. Det gir et gjennomtenkt utseende, som utstråler at alle detaljer i design og innredning har blitt tenkt på. Det kan faktisk være veldig spennende å jobbe med disse små detaljene på kjøkkenet, da man på denne måten ender med følelsen av å ha skapt noe helt unikt og personlig.

Bestill AUBOs katalog

AUBOs kjøkkenhåndtak lever opp til Breeam miljøsertifisering

Flertallet av AUBOs utvalg av kjøkkenhåndtak lever opp til miljøsertifiseringen ”Breeams” kriterier. Breeam er verdens eldste og Europas mest utbredte miljøkonsept rundt inneklima og bærekraft. Hos AUBO koster det ikke ekstra å kjøpe produkter som oppfyller Breeams kriterier. Tvert imot, AUBOs hensyn til miljøet er bare en av de mange fordelene du får når du handler hos oss.

Hos AUBO er vi klare til å hjelpe deg

Hos AUBO er vi klare til å hjelpe deg, enten du drømmer om et helt nytt inventar til hjemmet ditt i form av kjøkken, bad, vaskerom og garderobe, eller bare ønsker en liten ansiktsløftning i form av nye dører eller bare nye håndtak. Ingenting er for stort og ingenting er for lite, bare kontakt oss og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for ditt hjem.

Kom gjerne innom en av våre mange forhandlere. Alternativt kan du bestille et møte på forhånd, slik at du er sikker på at det er satt av god til deg når du ankommer. Vi kommer gjerne med et uforpliktende tilbud slik at du kan se hva dine ønsker koster før du sier ja til noe. Bare nå ut til oss, så finner vi en løsning sammen.

Finn Forhandler

 

 

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss