S-0500-N
S-0502-Y
S-2002-Y50R
S-2500-N
S-4000-N
S-4500-N
S-6500-N
S-7005-G80Y
S-7005-B80G
S-7010-R90B
S-7020-Y80R
S-8502-R
S-7500-N
S-9500-N
Modellen er tilgjengelig i 14 farger
Wave Hvit Kjøkken

Med på bølgen - med usynlige håndtak

På AUBOs “Wave” -modell minner bølgene mest om vennlige krusninger på en blikkstille overflate. At det har vært en kamp for å finne de elegante, nesten usynlige håndtakene til AUBOs elementer, er en helt annen historie.

Det var en tøff oppgave å finne et håndtak som kunne leve opp til våre høye kvalitetskrav for god finish, renslighet og ergonomi.

Til alles overraskelse endte den månedslange søken ikke i Italia, men i Hadsten utenfor Aarhus i Danmark, hvor en relativt ukjent designer og produsent hadde utviklet Wave-grepet. Dette selskapet er nå en del av AUBOs eksklusive leverandørnettverk.

Wave håndtaket monteres med ekte håndverk. Først avkortes døren, så settes det på kantbånd på det rå stykket, og som prikken over i-en monteres håndtaket i et innfrest spor.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

Wave Hvit Kjøkken er tilgjengelig i 14 forskjellige farger

Vi har valgt disse fargene i Trend Malt for deg. Bruk fargene alene eller i en blanding for å lage din helt egen unike kjøkkendesign.

Se alle alternativene

Dansk og familieeid! Jeg tror det betyr mye for kundene våre at de fortsatt handler med en familieeid virksomhet.

- Jens Bertelsen, AUBOs grunnlegger og eier

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss