Unik Hvit
Unik Arktis
Unik Onyx
Modellen er tilgjengelig i 3 farger
Unik Onyx Grå Kjøkken

Silkemyk & matt design

De nye modellene i Unik-serien blir som et smykke i hjemmet ditt, og har i tillegg en upåklagelig slitestyrke. Unik-serien er fargestabil over tid, som betyr at man kan kjøpe fronter til sitt nye kjøkken etter flere år, uten at man vil oppleve fargedifferensiering.

Selve grunnmaterialet i vår nye modell Unik er en 16 mm MDF-plate laminert med en overflate i et silkemykt, matt design. Hver skuff blir kantet med ABS-kanter, som er limt med PUR-lim slik at limfuger ikke synes. PUR lim er i tillegg fuktbestandig og varmefast.

Selv om Unik ligner en million, ligger den faktisk i den billigste enden av prisskalaen, som gjør den til et opplagt valg for enhver lommebok.

Unik i sin mørkeste fargemulighet heter Onyx Grå (NCS S-6500-N). Et stilfullt valg til det klassiske kjøkkenet som skaper kontraster.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Unik Onyx Grå Kjøkken er tilgjengelig i 3 forskjellige farger

Vi har valgt disse fargene i Unik for deg. Unik har både et lekkert utseende og er i den billige enden av prisklassen.

Se alle alternativene

Dansk og familieeid! Jeg tror det betyr mye for kundene våre at de fortsatt handler med en familieeid virksomhet.

- Jens Bertelsen, AUBOs grunnlegger og eier

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss