S-0500-N
S-0502-Y
S-2002-Y50R
S-2500-N
S-4000-N
S-4500-N
S-6500-N
S-7005-G80Y
S-7005-B80G
S-7010-R90B
S-7020-Y80R
S-8502-R
S-7500-N
S-9500-N
Modellen er tilgjengelig i 14 farger
Trend Siena Kjøkken

God stilmessig balanse

Tanken om et grønt kjøkken kan for de fleste virke fjernt og fremmed. Allikevel kan man ved kun ett blikk på dette kjøkkenet, som er i AUBOs vakre grågrønne farge, lett forelske seg i det vakre uttrykket det gir. Fargen er nemlig både feminin og tidløs på en og samme tid, og går i tillegg godt til den nordiske stilen i form av lyse farger og naturmaterialer.

 AUBOs grågrønne Trend-farge er presist avdempet til å by opp til et livslangt løp. Her er det ingen fare for at du blir trett på fargen. Tvert i mot! Fargen vil tilføre ditt hjem en god stilmessig balanse, som du både kan nyte alene eller med venner og familiens selskap.

Trend Siena er en malt dør.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

Trend Siena Kjøkken er tilgjengelig i 14 forskjellige farger

Vi har valgt disse fargene i Trend Malt for deg. Bruk fargene alene eller i en blanding for å lage din helt egen unike kjøkkendesign.

Se alle alternativene

Dansk og familieeid! Jeg tror det betyr mye for kundene våre at de fortsatt handler med en familieeid virksomhet.

- Jens Bertelsen, AUBOs grunnlegger og eier

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss