AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Stone Oak

Stone Oak

Lett å like, lett å holde

Med Stone Oak får du den autentiske opplevelsen av nyskåret, børstet eik rett inn på kjøkkenet – uten å felle ett eneste tre.

Til gjengjeld kan det jo tenkes at du kommer til å felle noen gledestårer over det vakre, naturtro uttrykket som skapes av de vannrette årringene på overflaten. Samtidig sørger helt ny trykkteknologi for at fargene fremstår like klare om 20 år som den første dagen du ser dem på det nye AUBO-kjøkkenet ditt. Og det gjør jo ingenting at Stone Oak er utrolig lett å holde rent takket være den skittavvisende mikrolaminaten.

DETALJER OM STONE OAK

Stone Oak kommer i 2 varianter:

Yellowstone, som er elegant med sitt imøtekommende uttrykk av lyst, børstet eik

Gladstone, som har et rått, mørkt og amerikansk uttrykk med vannrette årringer. Dessuten kommer Stone Oak i alle AUBOs 14 trendfarger.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

Finn forhandler

Stone Oak kommer i 16 forskjellige farger

Beskrivelse Stone Oak

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Stone Oak er kledd i en slitesterk overflate av dobbeltmelamin (kalles også «mikrolaminat»). Ved hjelp av nyutviklet tysk-østerriksk teknologi blir den naturlige strukturen og det børstede preget presset ned i overflaten. Resultatet er naturlige farger som ikke påvirkes stort av sollys eller andre faktorer, heller ikke etter 20 år i os og damp.

En annen effekt som mange kjøkkenkunder anser som en estetisk fordel, er, at uttrykket til Stone Oak er mer ensartet enn overflater av ekte tre.

Microlaminat utmerker seg dessuten ved å være enkelt å holde ved like. Bare vri opp en klut med rent vann og litt oppvaskmiddel, så kan du tørke bort avtrykk fra fettete fingre og annen smuss.

Varianter

Stone Oak ​​er også tilgjengelig som vitrinefront.

Rengjøring og vedlikehold

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut som er fuktet i lunkent vann, tilsatt litt vaskemiddel. Skyll med rent vann for å fjerne eventuell resterende vaskemiddel, og dermed unngå dannelsen av striper. Tørk alltid overflaten med en vanlig myk lofri klut eller et håndkle. Søler du væske på fronten skal det alltid tørkes av eller rengjøres umiddelbart. Med litt mer gjenstridige flekker, kan en hvilken som helst glassrens eller rødsprit brukes. Test alltid rengjøringsmidlene først i et mindre synlig område. Riper blir oftest dannet når overflaten rengjøres med organiske løsemidler sammen med kaldt vann og gamle kluter eller vaskeputer. For å unngå skygger eller striper anbefaler vi at du rengjør overflaten med lunkent vann og tørker deretter overflaten med vanlig papirhåndkle eller bomulls klut.

Rengjøring og vedlikehold trendfarger

Vanlig rengjøring gjøres med en ren klut og lunkent vann tilsatt litt oppvaskmiddel. Rengjør alltid i finérens fiberretning på finerte fronter. Bruk ikke såpespon og grønnsåpe på malte dører. Bruk ikke løsemidler til rengjøring av malte eller lakkerte dører. Ettertørking av dører og håndtak må gjøres med en ren mikrofiberklut. Ytterligere informasjon om lakkerte overflater: Høykvalitets lakk oppnår full stabilitet etter fullstendig herding. Unngå derfor i løpet av de første 4 ukene: kontakt med vann, alkohol, materialer som kan gi riper, osv. I denne perioden må den lakkerte overflaten bare tørkes støv av med en myk, lofri klut. Ikke gni på overflaten, det vil gjøre matte lakker skinnende og samtidig gjøre lakken statisk ladet, noe som tiltrekker enda mer støv. Etter omkring 4 uker, kan vanlig overflaterengjøring gjøres med en fuktig klut.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-inventar bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Stone Oak

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Jeg bruker kjøkkenet til å eksperimentere, bake og lage mat, akkurat som det fungerer som foto- og filmstudio. Derfor var det både noen estetiske og noen funksjonelle hensyn som vi gjorde for å komme sammen

Les mer

- Frederikke, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK
AUBO Kjøkken Grunnlegger

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss