Stone Oak

Stone Oak

Lett å like, lett å holde

Med Stone Oak får du den autentiske opplevelsen av nyskåret, børstet eik rett inn på kjøkkenet – uten å felle ett eneste tre.

Til gjengjeld kan det jo tenkes at du kommer til å felle noen gledestårer over det vakre, naturtro uttrykket som skapes av de vannrette årringene på overflaten. Samtidig sørger helt ny trykkteknologi for at fargene fremstår like klare om 20 år som den første dagen du ser dem på det nye AUBO-kjøkkenet ditt. Og det gjør jo ingenting at Stone Oak er utrolig lett å holde rent takket være den skittavvisende mikrolaminaten.

DETALJER OM STONE OAK

Stone Oak kommer i 2 varianter:

Yellowstone, som er elegant med sitt imøtekommende uttrykk av lyst, børstet eik og

Gladstone, som har et rått, mørkt og amerikansk uttrykk med vannrette årringer. Dessuten kommer Stone Oak i alle AUBOs 14 trendfarger.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov.

Finn forhandler

Stone Oak kommer i 16 forskjellige farger

Beskrivelse Stone Oak

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Stone Oak er kledd i en slitesterk overflate av dobbeltmelamin (kalles også «mikrolaminat»). Ved hjelp av nyutviklet tysk-østerriksk teknologi blir den naturlige strukturen og det børstede preget presset ned i overflaten. Resultatet er naturlige farger som ikke påvirkes stort av sollys eller andre faktorer, heller ikke etter 20 år i os og damp.

En annen effekt som mange kjøkkenkunder anser som en estetisk fordel, er, at uttrykket til Stone Oak er mer ensartet enn overflater av ekte tre.

Microlaminat utmerker seg dessuten ved å være enkelt å holde ved like. Bare vri opp en klut med rent vann og litt oppvaskmiddel, så kan du tørke bort avtrykk fra fettete fingre og annen smuss.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Stone Oak

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss