Sense Sort
Sense Onyx
Sense Arktis
Sense Rød
Sense Hvit
Sense Grønn
Sense Blå
Modellen er tilgjengelig i 7 farger
Sense Rød Kjøkken

Et beundringsverdig og dramatisk kjøkken

Liker du knallfarger – så er vår røde Sense Festival kjøkken et prakteksemplar av mot. Et Sense kjøkken i rødt krever oppmerksomhet, og vil bli beundret. Med et elegant hint av drama, vil kjøkkenet skape en fantastisk atmosfære i hjemmet, så om du vil vise din dramatiske side, er Sense i rødt et perfekt valg for deg.

Sense kjøkkenet er mer enn bare et pent design. Overflatene på kjøkkenet er som myk silke. Denne mykheten kombinert med de enestående motstands- og anti fingertrykk egenskapene, er noen av ingrediensene til et perfekt kjøkken.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

 

Sense Rød Kjøkken er tilgjengelig i 7 forskjellige farger

Vi har valgt disse fargene i Sense for deg. Sense har en silkemyk overflate og har samtidig høy motstand og anti-fingeravtrykkegenskaper.

Se alle alternativene

Dansk og familieeid! Jeg tror det betyr mye for kundene våre at de fortsatt handler med en familieeid virksomhet.

- Jens Bertelsen, AUBOs grunnlegger og eier

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss