Nordic

Nordic

En moderne romantiker

Noen kjøkken har en helt spesiell evne til å passe inn i så godt som alle slags bygg. Nordic er akkurat en slik modell.

Her kan du nemlig la de arkitektonisk stramme utskårne dørene utgjøre hjertet til et rått, nesten asketisk rent og minimalistisk design-uttrykk. Eller du kan gi Nordic-kjøkkenet en snert moderne romantikk, bl.a. gjennom valg av farge, håndtak og benkeplate.

DETALJER OM NORDIC

De minimalistiske, utskårne dørene i Nordic-serien har et mer kvadratisk uttrykk enn det du finner i AUBOs klassiske Toscana-kjøkken. Det betyr at Nordic er lettere å forme og tilpasses til alle typer bygg og interiørstil.

Dørene i Nordic-modellen er kledd med en folie som gir en elegant, matt overflate. Folien betyr samtidig at det er lett å holde dørene rene. Vri opp en klut med vann og litt oppvaskmiddel – så må støv og smuss si seg overvunnet.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Finn forhandler

Nordic kommer i 14 forskjellige farger

Du kan oppnå et enda modigere kjøkkenuttrykk hvis du velger en av 14 trendfarger i stedet for standardfargen. Samtidig kan du gjøre kjøkkenet eller badet akkurat så moderne som du vil, ved å tenke alternativt når du velger benkeplate og håndtak.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Nordic fronten består av 18 mm MDF plate med fresing, som er dekket av hvit folie.

Breeam

Som et av de første danske kjøkkenselskapene ble AUBO tilbake i 2017 klar til å levere inventar til kjøkken, bad, vaskerom og garderober som lever opp til verdens eldste merkeordning BREEAM®. BREEAM® er en av verdens ledende miljømarkeringer. Merket betyr at vi bl.a. må fokusere på å bruke riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområdene av innkjøp og produksjon. Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt.

Med BREEAM-Nor®-dokumentasjonen er vi i AUBO klare til å lede an i bestrebelsene på å skape bærekraftige produkter til beste for både miljø og mennesker.

Nordic

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov.

Les mer

- Jesper, AUBO kunde

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss