Black Oak Line
Latte Oak Line
Coffee Oak Line
Nature Oak Line
Modellen er tilgjengelig i 4 farger
Latte Oak Line Kjøkken

Den skandinaviske naturen elsker lys og er full av liv

Akkurat som skandinavenes kjøkkendrømmer, hvor lysinnfall fra flere verdenshjørner, kritthvite overflater og lyst tre er evige triumferende klassikere.

Lysets konge, eiken, har med god grunn slått dype røtter i drømmene, som med sine lysende margstråler reflekterer lyset som fløyelsskinnende felt eller striper i AUBOs stilfulle Latte Oak Line kjøkken design.

Eik er et tre som krever god plass i skogen for å kunne leve og samtidig la mengder med lys passere ned mellom bladene sine til skogbunnen. Eikeskogen er lys og åpen. Ofte med mengder av underskog og dyreliv.

I boliginnredningen fungerer treet omtrent på samme måte. De aller fleste materialer fungerer fint sammen med naturfarget eik. Helt klassisk matcher treets refleksjoner fantastisk med hvitt og lyse farger. Men alt er lov. Hos AUBO kan du bestille malte fronter i mer enn 1500 NCS-nyanser. Det er fritt frem å mikse.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredninger tilpasses til nettopp ditt behov.

Latte Oak Line Kjøkken er tilgjengelig i 4 forskjellige farger

Vi har valgt disse fargene i Oak Line for deg. Oak Line er vårt eksklusive utvalg med førsteklasses kvalitet.

Se alle alternativene

Dansk og familieeid! Jeg tror det betyr mye for kundene våre at de fortsatt handler med en familieeid virksomhet.

- Jens Bertelsen, AUBOs grunnlegger og eier

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss