Black Oak Line
Latte Oak Line
Coffee Oak Line
Nature Oak Line
Modellen er tilgjengelig i 4 farger
Latte Oak Line Kjøkken

Kjøkken med personlighet

Eikens café latte-nyanser spiller eminent sammen med stilsikre klassikere som stål, naturstein og samtlige nordiske variasjoner av hvitt. Denne overlegne toppscoreren får faktisk frem det beste i så godt som alle materialer, og er samtidig noe helt for seg selv. Og det er disse fortrinnene som tas til nye høyder i det naturfargede Latte Oak Line kjøkken designet.

En spesiell teknologi utviklet av AUBOs dansk-italienske designerteam har gjort det mulig å bevare det attraktive fargespillet fra det nyfelte eiketreet. Etter både ti og tjue år ser frontene og treets åretegninger fortsatt ut som de er nyskjærte. Eiken er ellers litt av en lurendreier. Tilbøyelig til å endre både farge og fasong med årene. Her sikrer unike innfargingsteknikker og konsekvent finering av hver eneste list, at alle overflatene bevarer sitt friske, planskårne uttrykk.

Ingen overflater er like, men alt spiller sammen. Som vårsolen i en perfekt café latte. Nyt den alene eller sammen med de du er glad i.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Latte Oak Line Kjøkken er tilgjengelig i 4 forskjellige farger

Vi har valgt disse fargene i Oak Line for deg. Oak Line er vårt eksklusive utvalg med førsteklasses kvalitet.

Se alle alternativene

Dansk og familieeid! Jeg tror det betyr mye for kundene våre at de fortsatt handler med en familieeid virksomhet.

- Jens Bertelsen, AUBOs grunnlegger og eier

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss