Gladstone Eik Kjøkken

Rått & solid - med jordforbindelse.

Inspirasjonen til Gladstone Eik serien er hentet både i USA og på det europeiske kontinent.

Fascinasjon av naturen og bærekraftige jord-til-bord-prinsipper har lenge vært sentrale temaer for Europas trendsettere. Og det er i den ånd den nyutviklede overflaten på dørene i denne serie forener det beste fra to verdener; optimal slitestyrke og sjarmerende fargespill i et dobbelt mikrolaminat med naturtro trestruktur og preg.

Man blir aldri lei av å se på de dype, vannrette årringene som mest av alt minner om børstet eik og rett og slett oser av jordforankret hygge.

Den marmorlignende steinarten Gladstone har inspirert til fargespillet i serien som våre skandinaviske kunder har tatt særdeles godt imot. En stil som kommer til å holde i mange år.

Husk at bildene naturligvis kun er ment som inspirasjon, og at alle materialer i prinsippet kan mikses på kryss og tvers, og innredning tilpasses til nettopp ditt behov. 

Dansk og familieeid! Jeg tror det betyr mye for kundene våre at de fortsatt handler med en familieeid virksomhet.

- Jens Bertelsen, AUBOs grunnlegger og eier

Design ditt nye kjøkken

Det er mange alternativer når det gjelder valg av materiale på ditt nye kjøkken. Har du problemer med å forestille deg, hvordan de forskjellige materialvalgene går hånd i hånd, bruk dette verktøyet for å hjelpe deg med å visualisere kombinasjonen av utvalgte farger og materialer.

Design ditt nye kjøkken

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss