AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Lesetid

1 minut
DET MEST INTERESSANTE I VERDEN

Når Jesper selv skal sette ord på hva det betyr å være en kjenner, handler det mest av alt om lidenskap og helhjertet engasjement. “Gjennom årene har jeg kastet meg ut i mange forskjellige prosjekter, og fellesnevneren har alltid vært at de drives av en sterk lidenskap,” sier Jesper og forteller videre at de store tingene skjer når lidenskap kombineres med nysgjerrighet og lysten til å bli enda bedre. “Jeg kan godt fikle med ting og tang og fordype meg i prosesser, teknikk og utstyr. Når det gjelder det siste må jeg nok innrømme at jeg er en liten gadgetnerd – ikke minst når det handler om kjøkken og baking.” Ut over den helt overordnede lidenskapen for brød og kaker kommer Jespers nysgjerrige tilnærming til livet oftest til overflaten gjennom forskjellige innfall, hvor et bestemt tema i en kort eller lang periode er det mest interessante i hele verden.

“For meg handler det om å hele tiden utfordre – både meg selv, oppskriftene mine og redskapene jeg jobber med. Det er også en av grunnene til at jeg elsker baking. Du går aldri tom for nye ideer, nye prosjekter, nye teknikker, nytt utstyr eller nye oppskrifter som skal utforskes og utfordres.” Den nysgjerrige og utfordrende tilnærmingen betyr til gjengjeld at prosjektene har det med å omfavne alt. “Ta for eksempel en dag jeg fikk det for meg at jeg skulle lage fylt sjokolade til Johanne. Innfallet var så sterkt at det i en periode fylte hele livet mitt, og jeg eksperimenterte med oppskrifter og gikk all in på utstyr og teknikker, til det umettelige behovet for perfeksjon ble oppfylt – og Johanne fikk verdens beste fylte sjokolader.”

UFORGLEMMELIGE OPPLEVELSER

Jesper forteller at han har hatt en spesiell kombinasjon av nysgjerrighet og trang til å fordype seg i tingene han kaster seg over helt siden han var et barn. “Jeg fikk en gang en tullete idé om at vi skulle ha høns i hagen til foreldrene mine, så hva gjør man så?” spør mesterbakeren og gir svaret med et skjevt smil: “Man lager selvsagt en detaljert Men for meg var de tolv ukene da vi spilte inn programmet noe helt spesielt. I den perioden fikk jeg en helt utrolig mulighet til å være nerd, tukle med det jeg ville, være nysgjerrig, stille spørsmål og suge til med kunnskap – og den prosessen i seg selv ga meg så utrolig mye, og var i høy grad med på å forme livet mitt videre.”

DEN STORE KJØKKENKJENNEREN

Da tiden kom for å innrede det private kjøkkenet samt kjøkkenet til bakeskolen, falt valget på AUBO. Et valg som, som mange andre prosjekter i livet til en kjøkkenkjenner, handlet om både prosess, kreativitet, funksjon, holdbarhet og utseende. “Når man tilbringer like mange timer på kjøkkenet som meg, er det avgjørende at både det private kjøkkenet og kjøkkenet på bakeskolen kan tilpasse seg etter mine og Johannes ideer og behov. Selv om det private kjøkkenet og det store kjøkkenet på bakeskolen er veldig forskjellige, har de en rekke ting til felles. Fremfor alt er begge kjøkkenene kjempeflotte og passer perfekt i rommene de står i. Samtidig er det veldig viktig for meg at de tåler en del, at de er solide og av ordentlig kvalitet. Jeg åpner og lukker jo for eksempel skuffene mine titusenvis av ganger og fyller dem opp med utstyr og alt mulig annet, og dette skal de tåle uten å henge seg opp eller lignende. Jeg gidder rett og slett ikke å ha skrammel på kjøkkenet mitt,” avslutter mesterbakeren, kjøkkenkjenneren … og den nybakte faren.

Veiledning & inspirasjon

Nysgjerrig på mer?

ANSTENDIGHET FRA DANMARK

Du kan alltid regne med AUBO

I over 30 år har AUBO bygget på vestjysk anstendighet. Det handler for eksempel om tillit og trygghet. Om å holde det vi lover i alle situasjoner. Om å gjøre alt vi kan for å gi kunden det beste mulige produktet. Hver gang.

Dansk anstendighet
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss