Book møte
Velkommen hos

Dale Vindu & Interiør

Dale Vindu blei etablert hausten 2010 og spring ut i frå den tradisjonsrike vindus- og dørprodusenten Brødrene Dale som har drive fabrikkverksemd i Dalsfjorden, Søre Sunnmøre, heilt sidan 1947.

Vi held til sentralt i Ørsta sentrum og består av eit kompakt og effektivt team med fagfolk som sel, teiknar, transporterer, spesialtilpassar og monterer kjøkken, bad, garderobe, dører, garasjeportar, trapper og vindu med heile Søre Sunnmøre som nedslagsfelt.

Hos oss blir du teke på alvor. Anten du er privatperson eller representerer ei bedrift, er ute etter nye dørhandtak eller eit nytt kjøkken; Ingen spørsmål er for små eller store. Vi jobbar etter prinsippet om at viss vi kan teikne det, kan vi byggje det. Det betyr at vi strekk oss så langt vi klarer for å levere både standard- og spesialløysingar som møter dei ønska og utfordringane du måtte ha.

Ta turen innom showrommet vårt for inspirasjon, gode råd og ein uforpliktande prat, eller inviter oss heim for ei kostnadsfri synfaring. Vi gler oss til å høyre om planane dine!

Du finner oss her

Anders Hovden-gata 16

6153 , Ørsta

Kontakt oss

Tlf: 700 74 499

E-post: post@dalevindu.no

Åpningstider

Mandag - Onsdag

08.00-16.30

Torsdag

08.00-17.00

Fredag

08.00-16.30

Lørdag

10.00-14.00

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

Vi står klar til å hjelpe deg

I tre tiår har vi i AUBO gjort vårt ytterste for å skape de beste opplevelsene for kundene våre. Derfor er vi også i dag blant markedets største leverandører av kjøkken, bad, vaskerom og garderobe. Sammen finner vi den perfekte løsningen.

Vi har et kjøkken som passer for deg. Kjøkken for enhver smak og lommebok.
Med baderomsmøbler fra AUBO blir badet en deilig oase.
AUBOs skyvedøre er skreddersydd for å passe akkurat til ditt hjem.
Få et vaskerom som både er en fin inngang og har god lagringsplass.
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss