Hjemme hos

Therese & Carl Erik fra Nærbø, Norge

På Nærbø like ved Stavanger bor Therese Tjelta, hennes mann Carl Erik og døtrene Tilla og Caroline. En av mange norske familier som i de seneste årene har falt for et AUBO-kjøkken”Vi er spesielt glade for de brede, dype skuffene”, sier Therese Tjelta, som er utdannet frisør og svært opptatt av stil. Carl Erik er utdannet kokk, og er mer opptatt av praktiske løsninger. Den perfekte match til oppfyllelse av kjøkkendrømmer.

De er da også stolte av resultatet. ”Kjøkkenet er vårt eget design og vi har tenkt inn en masse praktiske løsninger,” sier Therese Tjelta. Tapetet på bakveggen har hun fått laget spesielt hos fotograf Tom Haga i Stavanger. For å gi kjøkkenet personlighet og fremheve de flotte elementene. ”Kjøkkenet blir mer levende med det tapetet. Og vi hadde lyst til å bryte med alt det hvite,” sier hun.

Elementene er fra den grepsfrie Venezia-serien. De er her et skoleeksempel på den effekt som kan oppnås ved å forene stilrene hvite elementer med svært personlig tilbehør. Ingen andre i verden har et kjøkken som Therese og Carl Erik. Her kommer deres helt egen miks av rå maskulinitet og feminin skjønnhet til sin rett uten å miste kjøkkenets trygge ro og estetikk.

Vi fant frem til Therese og Carl Erik, fordi de var så fornøyd med deres nye AUBO kjøkken, at de hatt lagt ut bilder av det på Instagram med følgende hashtags: #nyttkjøkken #AUBO #fornøyd. En slik ting gjør oss lykkelige – i en gammel familiebedrift som lever og puster for å oppfylle store kjøkkendrømmer.

    Fronter
  • Venezia Matt Line
  • Benkeplate
  • 13 mm kompaktlaminat i hvit fra Horn
  • Vask
  • Dalago i farge antrazit fra Blanco

Nysgjerrig på mer?

Kontakt AUBO

Trenger du hjelp, informasjon eller ønsker å kontakte oss? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.

AUBO yter opp til 25 års garanti.
AUBO tildelt Bisnodes kredittrating
En stor del av AUBOs sortiment er Breeam dokumentert
Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss