AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

AUBO Outlet

Hos AUBO ønsker vi å hele tiden presentere nye og spennende kjøkkenløsninger, og det krever at vi ofte bytter utstillingene ute i butikkene. Det betyr mange flotte utstillingskjøkken og hvitevarer til en lavere pris, som du har mulighet å spare mye penger på. Du har med andre ord mulighet til å oppnå din kjøkkendrøm uten at det sprenger kjøkkenbudsjettet ditt.

Finn outletprodukter hos din lokale forhandler

Der er desværre ikke nogle produkter i denne kategori

Utstillingskjøkken – samme kvalitet, bare billigere

Skal du ha nytt kjøkken? Da må du ta mange viktige avgjørelser på blant annet materiale, farger, størrelse og ikke minst pris. Kjøkkenet kan uten tvil være dyrt å bytte ut, men det er også boligens viktigste rom, da det fungerer til både matlaging og sosialt samvær.

Har du allerede funnet din kjøkkendrøm, men så er det over ditt budsjett? Ta en ekstra titt her. Vi har nemlig samlet et stort utvalg av kjøkken som har vært utstilt hos våre forhandlere landet rundt.

Du finner verken riper, oljesøl eller klissete fingermerker på våre utstillinger. De er ikke blitt brukt til matlaging eller annen familietid – de er utelukkende brukt som blikkfang hos våre forhandlere. Med våre utstillingskjøkken får du med andre ord den velkjente AUBO-kvaliteten – bare mye billigere.

Våre utstillingskjøkken er populære, derfor er det lurt å være rask om du vil spare mye penger på ditt nye kjøkken. Vi opererer med førstemann til mølla prinsippet.

Ta en titt på oversikten her på siden og finn det utstillingskjøkkenet som passer perfekt hjemme hos deg. Skulle det mangle et skap eller to på kjøkkenet ditt, lover vi å supplere de resterende skapene til ekstra gode priser. Finn en forhandler og hent ditt utstillingskjøkken i butikken. Hurtig, enkelt – og ikke minst, billig.

 

 

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare til å hjelpe deg med informasjon om våre produkter.

Chat med oss